Mitsospaoki4Ας κλείσουν πλάγιο μπακ για την ωρα
Αν φέρουν κάνα Βίλεμ μιλάμε για ονειρική μεταγραφική περίοδο
Φίλε μου εγώ και τον Brenet που παίζει εξίσου και στις δύο μεριές και είναι πιο ρεαλιστικός στόχος αν φέρουν θα το θεωρήσω ονειρικό!

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 1 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 1 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 1 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 1 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 1 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 1 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 9 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 9 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 9 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 23 ώρ.Mitsospaoki4Ας κλείσουν πλάγιο μπακ για την ωρα
Αν φέρουν κάνα Βίλεμ μιλάμε για ονειρική μεταγραφική περίοδο
milhouse777ParolosΦέρτε Τσιμιροτ να κλείσει η γραμμή άμυνα κέντρου μωρέ...!
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μενει ελευθερος το καλοκαιρι...αλλα τωρα δεν ειναι δυσκολο? ειναι καλος και σε καλη ηλικια, εμπειρος και μπαινει αμεσα...
obanebaneΑν σήμερα είχαμε έναν Γαλανοπουλο,θα είχαμε βάλει 4-5.
Κάτι σαν το βόλεϊ προχθές με τον Πρωτοψάλτη.
buffalobill4Το φοβερό είναι ότι ο τσιγγαρας είναι αυτό που θες (νταξει χάνει σε εμπειρία οκ) γιατί και ποδόσφαιρο ξέρει κσι τρέχει διαρκώς και με τα όσα μπαίνει στις διεκδικησεις. Εκεί όμως ίσως υπάρχει θέμα με το συμβόλαιο του και δεν παίζει γιατί όποτε έπαιξε εμένα μου άρεσε.
cellophanΝα και για να είμαι on topic, παικταράς ο Γκαγκάβα αλλά Τσαγκαράκης δεν είναι, που δεν πιανει και θέση ξένου.
markos4Με αφορμή το σχόλιο ενός φίλου για τον Καντουρι.
Μπορεί κάποιος να γράψει γκολ και ασίστ τα τελευταία δύο χρόνια;
ΑποστόληςΑobanebaneΑν σήμερα είχαμε έναν Γαλανοπουλο,θα είχαμε βάλει 4-5.
Κάτι σαν το βόλεϊ προχθές με τον Πρωτοψάλτη.
Πραγματικά καλός παίκτης. Μου άρεσε από πέρυσι. Και έλειψε και 10 μήνες λόγω τραυματισμού.
ΑποστόληςΑbuffalobill4Το φοβερό είναι ότι ο τσιγγαρας είναι αυτό που θες (νταξει χάνει σε εμπειρία οκ) γιατί και ποδόσφαιρο ξέρει κσι τρέχει διαρκώς και με τα όσα μπαίνει στις διεκδικησεις. Εκεί όμως ίσως υπάρχει θέμα με το συμβόλαιο του και δεν παίζει γιατί όποτε έπαιξε εμένα μου άρεσε.
Άντε πάλι με το συμβόλαιο!
Τι έχει το συμβόλαιο; Λήγει 30.06.2022