obanebaneΡε συ παρολε, τι προκατειλημενος είμαι;
Δε μπορούν να σηκώσουν το βάρος,τους έχει καταπλακωσει.
Κάνει μπαμ το πράγμα.
Τέλος πάντων,ας κάνω υπομονή,άλλωστε δεν έχουμε να περιμένουμε και τίποτα πλέον.
Απλά να κάνουμε μια νίκη στα 4 με τον γαύρο όπως πέρυσι για να μην το πάρει αήττητος.
Εγώ πιστεύω όλα καλά θα πάνε Μπάνε.
Οκ το γαμημενο το 6αρι μας κάνει τη ζημιά από το καλοκαίρι. Αν δεν έρθει δε θα δούμε χαΐρι και θα λέμε τί φταίει που οι αντίπαλοι έχουν αεροδιάδρομο μπροστά από τα στόπερ. Είμαστε η μόνη ομάδα που κάνουμε τόσες φάσεις μπροστά χωρίς αποτέλεσμα, και τρώμε τόσα εύκολα πίσω. Θα γυρίσει η ρουλέτα δε γίνεται να βγάζει κόκκινο συνεχώς, θα βγάλει και μαύρο.
Φτιάξε ένα καφεδάκι και βάλε κατά σειρά τα highlights από την αρχή της χρονιάς. Θα βγάλεις πολλά συμπεράσματα. Και για νυν και για πρώην.
Ψυχραιμία έχουμε περάσει και δυσκολότερα.
Ας μην τους κάνουμε τη χάρη τους κάτω που από την αρχή βγάζανε άρθρα για Γκαρσία. Αυτό και μόνο από εγωισμό δεν πρέπει να τους περάσει.
Εδώ χτες είδα κάτι δικά μας κοθωνια να ποσταρουν σε σχόλια στα social άρθρο του Sportime που έλεγε ότι στο Γιουρόπα "Ο Γκαρσία κατάφερε να τερματίσει κάτω από την αδύναμη Ομόνοια τελευταίος" ..ψέματα στα μούτρα μας.. καταλαβαίνεις τί γίνεται??
Ξεχάστηκε η σφαγή στο σκουληκιδης και έγινε "έχασε ο Γκαρσία"..
Μας γλεντανε έτσι απλά!
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk