Sick BastardΘα έρθει ο Μπέος να μας στρώσει
Ο Μπέ-ος είναι και δήμαρχος σε μία πόλη ... .

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 3 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 3 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 3 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 3 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 3 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 3 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 11 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 11 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 11 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 11 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 11 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08

Sick BastardΘα έρθει ο Μπέος να μας στρώσει

left backΣυγγνώμη για την αφελή ερώτηση και ίσως οφτόπικ, αυτό που διαβασα κάπου για Ίβιτς, έχει την παραμικρή βάση;
omerta76Εγώ θα ήθελα ένα ολικό restart αλλα απο την άλλη σκέφτομαι οτι θα το κάνει ο Ρεμπε και λεω ασε πάω καλύτερα για ύπνο.
Αν θέλεις σοβαρά Πρωτάθλημα του χρονου, πρεπει να κανεις οτι ο γαύρος περυςι (πλην Τζηλου και παραρτημάτων): προπονητή ίδιο και κορμό απο τωρα ώστε το καλοκαιρι να πέσουν πινελιές ουσίας
Αλλα παλι σκέφτομαι με ποιον προπονητή και με ποιους παίχτες απο ολους;
Δεν θα ήθελα να ειμαι στη θέση του Ιβαν αυτη την εποχή...
Mitsospaoki4Εγώ να ρωτήσω κάτι προς τους mods και όσους έχουν πληροφορίες.Προσωπικά δεν έχω κάτι.
Ο Ιβάν σήμερα είπε να στηριχτεί ο Πάμπλο με όσα εφόδια γίνεται.
Εσείς λέτε ότι δεν θα γίνουν άλλες μεταγραφές;;;
Πως κολάν αυτά τα 2;
Εντελώς φιλικά πάντα
obanebaneΠότε το είπαμε αυτό ρε παρολε, εγώ πάντα θυμάμαι εδώ μέσα οτι διοίκηση από την Ρωσία δε γίνεται.Φυσικά και γράφαμε και αυτό που λες..
Εσύ που τα διάβασες αυτά;