dragonΦέρε Μανδα για αρχήΠολυ καλο πρότζεκτ για να τον καπαρωσεις και δανεισεις με ρητρα συμμετοχων, αλλα η ομαδα θελει αμεσα έτοιμους παίκτες, οπως ειχαμε παρει Ολιβειρα καλη ωρα
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 5 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 6 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 6 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 6 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 6 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 6 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 13 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 14 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 14 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 14 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 14 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08

dragonΦέρε Μανδα για αρχήΠολυ καλο πρότζεκτ για να τον καπαρωσεις και δανεισεις με ρητρα συμμετοχων, αλλα η ομαδα θελει αμεσα έτοιμους παίκτες, οπως ειχαμε παρει Ολιβειρα καλη ωρα
Amsterdamer_87Ασπρόμαυρος Εβρίτης11 εκατομμύρια το πρώτο καλοκαίρι του Άμπελ και γύρω στα 7 το δεύτερο. Αυτά είναι τα νούμερα που δόθηκαν. Μια χαρά στήριξη και είναι αλλουνου παππά ευαγγέλιο αν γίναν λάθος επιλογές παικτών. Επίσης αυτο που έγραψες είναι ειρωνικό,το καταλαβαίνεις και μόνο σου νομίζω. Τέλος δεν έχει τελειώσει η μεταγραφική περίοδος. Θέλω να πιστεύω ότι το εννοεί.
Πες τα φιλε γιατι μνημη ψαριου εχει ο κοσμος...ας διαθεσουν τα μισα η εστω το ενα τριτο και να φερουν εργαλεια και στον καινουριο προπονητη..και μην μου λενε ο Ολιβειρα με 6μ ειναι ακριβος-Ας φερνανε δυο χαφ των 9μ ετοιμους 27-28χρονους (οχι Ρ.Κοστα) να πεσουν οχι τα τσιμεντα αλλα και η Ακροπολη..το φθηνο σου βγαινει πανακριβο..νομος του επμοριου και της αγορας

ObdulioAmsterdamer_87Ασπρόμαυρος Εβρίτης11 εκατομμύρια το πρώτο καλοκαίρι του Άμπελ και γύρω στα 7 το δεύτερο. Αυτά είναι τα νούμερα που δόθηκαν. Μια χαρά στήριξη και είναι αλλουνου παππά ευαγγέλιο αν γίναν λάθος επιλογές παικτών. Επίσης αυτο που έγραψες είναι ειρωνικό,το καταλαβαίνεις και μόνο σου νομίζω. Τέλος δεν έχει τελειώσει η μεταγραφική περίοδος. Θέλω να πιστεύω ότι το εννοεί.
Πες τα φιλε γιατι μνημη ψαριου εχει ο κοσμος...ας διαθεσουν τα μισα η εστω το ενα τριτο και να φερουν εργαλεια και στον καινουριο προπονητη..και μην μου λενε ο Ολιβειρα με 6μ ειναι ακριβος-Ας φερνανε δυο χαφ των 9μ ετοιμους 27-28χρονους (οχι Ρ.Κοστα) να πεσουν οχι τα τσιμεντα αλλα και η Ακροπολη..το φθηνο σου βγαινει πανακριβο..νομος του επμοριου και της αγορας
Ούτε τον Αουγκούστο ζήτησε, ούτε τον Εσίτι.
V-olakiotisobanebaneΔεν είπα αυτό,να φέρουν άλλον να φτιάξει την ομάδα γιατί αυτός δεν μπορεί.Με όλο τον σεβασμό στον Μπάνε, αλλά ο αφορισμός του μου θυμίζει τα όσα λέγονταν με αφορμή μια ήττα - πάλι από τον Ατρόμητο - όταν είχε πρωτοαναλαβει ο Πάμπλο την Κ19...
Είχαμε χάσει 7-0 και όλοι οι "βιαστικοί" έσπευσαν να βγάλουν μυρωδιά και άχρηστο τον Πάμπλο επειδή διασύρθηκε σε εκείνον τον αγώνα η Κ19 - το τοπικ είναι στη διάθεση καθενός. Κι όμως στη συνέχεια ο Πάμπλο σάρωσε τα πάντα με την Κ19...
Όχι μόνο για αυτό, αλλά και για αυτό είναι πολύ πρόωρο να βγάλουμε συμπεράσματα για το τι μπορεί και τι δεν μπορεί...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Ασπρόμαυρος ΕβρίτηςΈναν Εσιτι που έφερε πρώτος στην Ευρώπη για λογαριασμό της Εστορίλ ο Μπράνκο. Γκούζου γκουχου..
praxρε παιδια ακομα να το καταλαβετε οτι ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ? απορω γιατι ειναι ακομα ανοιχτο το παρον τοπικ
V-olakiotisobanebaneΔεν είπα αυτό,να φέρουν άλλον να φτιάξει την ομάδα γιατί αυτός δεν μπορεί.Με όλο τον σεβασμό στον Μπάνε, αλλά ο αφορισμός του μου θυμίζει τα όσα λέγονταν με αφορμή μια ήττα - πάλι από τον Ατρόμητο - όταν είχε πρωτοαναλαβει ο Πάμπλο την Κ19...
Είχαμε χάσει 7-0 και όλοι οι "βιαστικοί" έσπευσαν να βγάλουν μυρωδιά και άχρηστο τον Πάμπλο επειδή διασύρθηκε σε εκείνον τον αγώνα η Κ19 - το τοπικ είναι στη διάθεση καθενός. Κι όμως στη συνέχεια ο Πάμπλο σάρωσε τα πάντα με την Κ19...
Όχι μόνο για αυτό, αλλά και για αυτό είναι πολύ πρόωρο να βγάλουμε συμπεράσματα για το τι μπορεί και τι δεν μπορεί...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Ασπρόμαυρος ΕβρίτηςΝαι βρε ο Εσιτι δεν ήρθε γιατί ήθελε εξαρι. Τι άλλο θα διαβάσουμε;