Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 57′
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 1 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 1 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 1 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 1 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 1 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 9 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 9 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 9 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 23 ώρ.

skalonWestBlock4Ναι ναι ο Παυλαρας θα σου πάρει κ double. Πες κ αλλα σε παρακαλώ εχω όρεξη να γελάσω σημερα
Όχι, θα σου πάρει ο Πορτογάλος.

xrisitsapaΤωρα διαβασα οτι η Φενερ εδινε γαι τον Μπακασετα 2,5 και η ομαδα του ηθελε 4εκ, οποτε πηραν Πελκα με 1,6εκ και μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι.
Δεν τα βρισκουμε με την Αλανιασπορ ( λες και ειναι η Μπαρτσελονα ), οποτε παμε στον ΠΑΟΚ που πουλαει φτηνα.
Σαν να λεμε δεν μπορω να ψωνισω απο το Cosmos, οποτε παω στα κινεζικα.
joshuaΕγώ τα είπα στο τέλος θα τους κρατήσουν όλους δεν θα φέρουν κανέναν και θα το περάσουν και ως επιτυχία...Μιλαμε για σατανικό σχέδιο

WestBlock4skalonWestBlock4Ναι ναι ο Παυλαρας θα σου πάρει κ double. Πες κ αλλα σε παρακαλώ εχω όρεξη να γελάσω σημερα
Όχι, θα σου πάρει ο Πορτογάλος.
Δεν ξέρω τι θα κανει ο Πορτογάλος κ αν του παρουν οτι ζητάει. Αλλα με συνταγές παυλαρα όπως λες μονο για γέλιο μου προκαλουν
Mitsospaoki4Τελικά κλείσαμε κανέναν απ' τους 4 που ακούγονταν;
Ρωτάω γιατί έχω μείνει λίγο πίσω..
grg80GoMaRoSgrg80Gomaros εχεις μονάδες στο κιν ή να στειλω?
Αιντε πασακα μου
Με συμβόλαιο το έχω, θέλεις να πάρεις πουθενά; Άιντε πασακα μου ενημέρωσε μας, περιμένω
Gomaros χιουμοριστικη διαθεση ειχα, οχι ειρωνικη.
Συγνωμη αν φανηκε ετσι.
JohnDagΕντάξει, τώρα να είμαστε και λίγο σοβαροί.
Προφανώς σε καμία σοβαρή ομάδα η οποία έχει σκοπό να κάνει κινήσεις στην deadline day ο προπονητής δεν νοείται να παιρνει ρεπο.