Darkm4nΠως είναι αρνητικότατο του Ρέμπε αφού τα συμβόλαια τους λήγαν και των 3 του Πέλκα απλά ακούστηκε χθες για Fenerbahce παίρνοντας 3 χαρτιά από τον Akpom στην Middlesbrough που έπαιζαν σε 1 εβδομάδα ενώ τώρα θα σου έμενε και δε θα έπαιρνες ούτε 3 χαρτιά και με τις εμφανίσεις του εδώ τα λέγατε και εσείς ούτε για 500χιλ ήταν τώρα έγινε ο Παιχταράς να κατηγορείτε την διοίκηση; που έχεις πρόβλημα με FFP είστε σοβαροί μερικοί ή τα λέτε για να τα λέτε;
Ο δε Λημνιός σε 1μισο μήνα έκλεινε και αυτός όπου θέλει και πήραμε 3,5χαρτιά από την Κολονία που και αυτοί παίζαν σε 1εβδομάδα στο Ιταλικό.
Ο δε Πέλκας επίσης με 1,6 που δίνουν από το τίποτα η Τούρκοι ενώ είναι 1 καλός παίχτης όχι ο Παιχταράς να σε κάνει τη διαφορά και πολλά δίνουν ενώ ζητούσε πέρυσι συμβόλαιο 1χαρτί και δεν συμφωνούσε η διοίκηση πάλι πρόβλημα βλέπετε στον ΠΑΟΚ και στον Ρέμπε(που ξεπέταξε που κανεις δεν περιμενε τα μεγαλα συμβολαια του Wernbloom Mauricio(μη ανανέωση συμβολαίου) Stoch και ο Vieirinha που ζητούσε 1,3 χαρτιά στα 34-35του για κλειστό συμβόλαιο;
και τον έδινε ο Ιβάν 450χιλ και τα έκανε μετά 650χιλ;
Αντί να στηρίξετε την ομάδα και να λέμε και ευχαριστώ που έφυγαν αρκετοί και σήμερα ποτέ δεν ξέρουμε τι θα έρθουν..
Μια χαρα σοβαρος ειμαι και την ομαδα τη στηριζω, με το να μην κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου.
Ο Ακπομ εφυγε με πολυ λιγα λεφτα, σε λαθος timing, και ισως να σου στοιχισε μια ιστορικη προκριση.
Με την πωληση του Λημνιου συμφωνω.
Οσο για Πελκα, αν μου βρεις εσυ στην Ευρωπη αλλο μεσοεπιθετικο, σε αυτη την ηλικια και αυτα τα νουμερα, που να πουλιεται με 1,6εκ, φερτον. Γιατι εγω σε αυτα τα λεφτα βλεπω κατι Νινουες κτλ κτλ.
Οσο για τους αλλους, με αλλα συμφωνω και αλλα οχι. Το ζουμι ειναι ενα:
Εσυ βλεπεις τον ΠΑΟΚ με ικανο ροστερ ωστε να πετυχει τους στοχους του; με προπονητη σοβαρο; με κλιμα ομοψυχιας; ποιανου ευθυνη ειναι αυτα;