Λοιπόν άμα έρθει ο Μπράνταριτς και είναι μια απ τα ίδια, αργοκαρούτα που αγκομαχά να γυρίσει να μαρκάρει, θα στήσω καραούλι έξω απ το γήπεδο να πετάω ντομάτες.
Ναι, το είπα.
Συλλάβετέ με

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 5 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 6 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 6 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 6 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 6 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 6 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 14 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 14 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 14 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 14 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 14 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08bersekeros
rainmakerΛοιπόν άμα έρθει ο Μπράνταριτς και είναι μια απ τα ίδια, αργοκαρούτα που αγκομαχά να γυρίσει να μαρκάρει, θα στήσω καραούλι έξω απ το γήπεδο να πετάω ντομάτες.
Ναι, το είπα.
Συλλάβετέ με

JohnDagΚανε κουμαντα να ρθουν 2 παιχτες μεσα στο επομενο μισαωρο και θα διαβασω με ανεση!GospiΛοιπον κανονιστε. Δευτερα δινω εξετασεις κι αντι να διαβαζω καθομαι και περιμενω μια σοβαρη ειδηση!Κατσε διάβασε
Μην χασω τις εξετάσεις τζαμπα!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
barlow4Μεινε στο ξυλο ρε!rainmakerΛοιπόν άμα έρθει ο Μπράνταριτς και είναι μια απ τα ίδια, αργοκαρούτα που αγκομαχά να γυρίσει να μαρκάρει, θα στήσω καραούλι έξω απ το γήπεδο να πετάω ντομάτες.
Ναι, το είπα.
Συλλάβετέ με
Εγω θα αλλαξω ομαδα
seamanΑσπρόμαυρος Εβρίτηςhttps://www.transfermarkt.com/jota/profil/spieler/176591
https://www.youtube.com/watch?v=YvTfPufCb8k
Μόλις έμεινε ελεύθερος αυτός. Tι σας λέει;
To PAOK24 λέει ότι κάναμε επαφή
Ο ΠΑΟΚ κοιτά την περίπτωση του Ισπανο΄Ζότα που έμεινε ελεύθερος από την Άστον Βίλα, με καριέρα στην Αγγλία και στην Ισπανία.
Το κενό της ομάδας στο μεσοεπιθετικό κομμάτι θέλει να καλύψει ο ΠΑΟΚ και η περίπτωση που κοιτά είναι ο Ισπανός Ζότα στα 29 του χρόνια. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ξεκίνησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στις ακαδημίες της Θέλτα, ενώ το 2014 μετακόμισε στην Αγγλία όπου και αγωνίστηκε για τις Μπρέντφορντ, Μπέρμινχαμ και Άστον Βίλα.
Τις προηγούμενες ημέρες ο Ισπανός ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Premier League και έτσι μπορεί να ενταχθεί σε όποια ομάδα το επιθυμεί ο ίδιος και αυτό είναι κάτι που συμφέρει και τον ΠΑΟΚ, μιας και δεν υπάρχει ομάδα που θα αξιώσει χρήματα για τα δικαιώματά του.
Ο Ζότα αγωνίζεται σαν μεσοεπιθετικός, ενώ έχει την ευχέρεια να παίξει και σαν επιτελικός, αλλά και στα πλάγια, ακόμα και σαν 8αρι.
O ΠΑΟΚ από την πλευρά του έχει κάνει την κρούση για την απόκτησή του, μιας και καλύπτει το κενό που υπάρχει στο ρόστερ της ομάδας μεσοεπιθετικά, αλλά η περίπτωσή του είναι ιδιαιτέρως δύσκολη. Ο παίκτης δεν έχει στις πρώτες επιλογές του την Ελλάδα και το πρωτάθλημα της χώρας και έτσι η μεταγραφή του συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.
Gospibarlow4Μεινε στο ξυλο ρε!rainmakerΛοιπόν άμα έρθει ο Μπράνταριτς και είναι μια απ τα ίδια, αργοκαρούτα που αγκομαχά να γυρίσει να μαρκάρει, θα στήσω καραούλι έξω απ το γήπεδο να πετάω ντομάτες.
Ναι, το είπα.
Συλλάβετέ με
Εγω θα αλλαξω ομαδα
Ομαδα δεν αλλαζουμε...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
barlow4rainmakerΛοιπόν άμα έρθει ο Μπράνταριτς και είναι μια απ τα ίδια, αργοκαρούτα που αγκομαχά να γυρίσει να μαρκάρει, θα στήσω καραούλι έξω απ το γήπεδο να πετάω ντομάτες.
Ναι, το είπα.
Συλλάβετέ με
Εγω θα αλλαξω ομαδα
barlow4Αν ερθουν θα βλεπεις βιντεακια , wyscout, παλια τους παιχνιδια και θα ψαχνεις τα κουσουρια.Επισης αν ερθουν το πρωι,μεχρι να τελειωσει η μεταγραφικη θα κοιτας αλλους κ θα λες πχ, " ενας τετοιος δε θα μπορουσε να ερθει να μην κουραζεται ο πελκας"? Η ενας επιθετικος 1 και 52 ταζμανια ντεβιλ για τις κλειστες αμυνες, γιατι ο τσολακ δε στριβει κ ειναι αρχοντικος μονο στις κεφαλιες με πυγμαιους αμυντικους.Αρα να ξεχασω τις εξετάσεις... χμμμ

rainmakerΜεγάλο κεφάλι;;;;
Έχουμε σπάσει τα κοντέρ.
Μπορεί να σημαίνει όμως οτι έχει και μεγάλο εγκέφαλο. Άρα να λύνει τα προβλήματα που δε μπορεί ο Αμπελ.
Όλα παίζουν ρόλο σε ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ που παίζουμε