GospiΕιλικρινα ελπιζω απλα να ερθουν 2 παιχτες και να μην φυγει κανένας αλλος πλην ενος εκ των Πασχαλακη και Ρευ.
Ο,τι αλλο θα ειναι εγκληματικο!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συμφωνώ

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · μόλις τώρα
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · μόλις τώρα
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · μόλις τώρα
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · μόλις τώρα
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · μόλις τώρα
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · μόλις τώρα
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 7 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 7 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 7 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 7 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 7 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 21 ώρ.GospiΕιλικρινα ελπιζω απλα να ερθουν 2 παιχτες και να μην φυγει κανένας αλλος πλην ενος εκ των Πασχαλακη και Ρευ.
Ο,τι αλλο θα ειναι εγκληματικο!
GospiΠοτε θα προλαβουν να ρθουν δυο καλυτεροι μεσα σε 2 μερες?

GoMaRoSΜπισεσβαρ, Εσιτι, και μετά έρχονται τα ερωτηματικά Ζαμπα; Σβιντερσκι; Πελκας; Γιαννούλης; Ινγκασον; Μιχαι; Πασχαλακης; Ρέι; Καντουρι; και δεν κάνω πλακα

Bono.Ελπίζω να το έχετε όλοι καταλάβει ότι η επάνοδος Μάτος είναι στάχτη στα μάτια για τον κόσμο που περιμένει μεταγραφές για να ξεχαστούν.Τι γράφεται ρε π@στη μου;;;;;
Από χθες όλοι μ αυτήν την περίπτωση ασχολούμαστε και μ αυτά και μ αυτά πάει και το Σάββατο, κάτι Μπρανταριτς και κάτι Ντιαμπι που ακουγόταν χθες, σήμερα ούτε λεξουλα δεν βλέπω να γράφεται, ίσως και να μην τους βρίσκουν στο τηλέφωνο.
Άντε όλα απ' τον ινβινσιμπλ περιμένετε να σας τα πει?
ArgaliadMauricio με 400.000 μας χαλουσε δλδ για back up στα χαφ
soigolBono.Ελπίζω να το έχετε όλοι καταλάβει ότι η επάνοδος Μάτος είναι στάχτη στα μάτια για τον κόσμο που περιμένει μεταγραφές για να ξεχαστούν.Τι γράφεται ρε π@στη μου;;;;;
Από χθες όλοι μ αυτήν την περίπτωση ασχολούμαστε και μ αυτά και μ αυτά πάει και το Σάββατο, κάτι Μπρανταριτς και κάτι Ντιαμπι που ακουγόταν χθες, σήμερα ούτε λεξουλα δεν βλέπω να γράφεται, ίσως και να μην τους βρίσκουν στο τηλέφωνο.
Άντε όλα απ' τον ινβινσιμπλ περιμένετε να σας τα πει?
Εχθροί μας είναι η διοίκηση;;;;
Σε κοροϊδεύουν 6 χρόνια;;;
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
mesimvrinosΑσχετα με τις τελευταίες κινήσεις εμένα αυτήν η μεταγραφική περίοδος μου έδειξε τα εξήςΠοιος σε πήγε play off ch.l.;
1.Ο ΠΑΟΚ πληρώνει πάντα πιο ακριβά τους παίκτες από αλλά club
2.Οι επιλογές και τα πισωγυρισματα (χωρίς επιθετικό και δεξί Μπακ)πιθανότατα του προπονητή οδήγησαν ήδη σε αποκλεισμό στο cl και δύο χιναρια που στο ελληνικό προταθλημα σημαινει ...άντε και του χρόνου.
3.η ομάδα έχει αλλάξει ολοκληρωτικά φέτος και προσαρμόζεται σε ένα παιχνίδι χωρίς εξτρέμ .πράγμα που σημαίνει και να φύγει ο Φερέιρα κλαφτα...