ron-swansonΟταν 48 ωρες πριν το τελος των μεταγραφων το χοτ τοπικ ειναι η λαρακω της γυμναστριας, καταλαβαινει κανεις τι γινεται στα μεταγραφικα του ΠΑΟΚ.
Κωλοσυζήτηση

Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 3 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 3 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 3 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 3 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 3 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 17 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 17 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.

ron-swansonΟταν 48 ωρες πριν το τελος των μεταγραφων το χοτ τοπικ ειναι η λαρακω της γυμναστριας, καταλαβαινει κανεις τι γινεται στα μεταγραφικα του ΠΑΟΚ.
Mitsospaoki4Η metrosport λέει ότι ο Μπρανταριτς είναι κλεισμένος απλά κοιτάμε και αλλού..
Εγώ δεν πιστεύω πάντως πως οι περιπτώσεις Γκαρσία και Μπρανταριτς σχετίζονται.
Μάλλον ψάχνουν πώληση Εσιτι και θέλουν 2 χαφ!

joshuaNα παρουμε και την γυμναστρια της Ντορτμουντ παρακαλω...Τότε θα σε χωρίσει σίγουρα η γυναίκα σου!!!
invincibleΜα άμα πουλήσεις Μπισεσβαρ και Ινγκανσον και δεν ανανεώσεις τον Πέλκα τον πουλήσεις και αυτόν κτλ γιατί όχι πάρτους και τους τέσσερις και γύρνα και λίγο το σύστημα με ομάδες που βλέπεις ότι δεν βγαίνει το 3 5 2.++++++++++
Δηλαδή για να παίζεις μονο ένα σύστημα θα πρέπει να το παιζεις τέλεια αλλιώς αν δημιουργείς μόνο από τον Γιαννουλη πχ θα σε κλείσουν και θα γίνεις δυσκοίλιος στο γκολ. Αυτό το σύστημα το έβαλε γιατί τον επιβάλανε να αναδείξει τους Μιχαηλιδη, Τζολη και Γιαννούλη πολύ περισσότερο. ΟΚ τους ανάδειξε τους έκανε παιχταράδες παμε παρακάτω τώρα... Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει ο Λουτσέσκου με τον Κοτσίδα. Έπαιζε όλη η ομάδα για τον Κοτσίδα. Ο ΠΑΟΚ λειτουργεί σαν επενδυτική εταιρεία και ξεχνάει το ποδόσφαιρο. Αυτό το πληρώνει στο αγωνιστικό αρκετές φορές.
Magdi1976Ήρθε πρόταση για Ινγκασον γράφει το ινΠΑΟΚ.Παει κι αυτός...Ρε φίλε τι πάει;;
Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Mitsospaoki4Η metrosport λέει ότι ο Μπρανταριτς είναι κλεισμένος απλά κοιτάμε και αλλού..
Εγώ δεν πιστεύω πάντως πως οι περιπτώσεις Γκαρσία και Μπρανταριτς σχετίζονται.
Μάλλον ψάχνουν πώληση Εσιτι και θέλουν 2 χαφ!
sourmenetesjoshuaNα παρουμε και την γυμναστρια της Ντορτμουντ παρακαλω...Τότε θα σε χωρίσει σίγουρα η γυναίκα σου!!!
Χαχαχα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk