GospiGospi ερασιτέχνης με 36 παιχνίδια σε επαγγελματικό επίπεδο και άνετοιμος με μισό πρωτάθλημα στην πλάτη του ??? Γεμάτοι δεν είμαστε αλλά δεν είμαστε για τα σκυλιά όπως περιγράφεται... Στο χορτάρι φάνηκε ότι είμαι πολύ καλός και από λεπτομέρειες δεν είμαι στους ομίλους . Δεν θα είναι πάντα δοκάρι και έξω. Εγώ δεν πιστεύω πως δεν θα γίνουν μεταγραφές εκεί που πονάνε ,σίγουρα οι επιλογές θα είναι παίκτες με προοπτική ,αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΚ παίζει μια ταχύτητα πάνω και από την Αεκ και από τον γαύρο,με αυτά τα δύο χαφ και με τον Κρεσπο μπακ. Στα τρία ματς τα ευρωπαϊκά έκανε περισσότερες φάσεις και από του δύο μαζί σε όλα τα παιχνίδια τους . Δευτέρα κοντή γιορτή.
Μα ακριβως αγαπητε αυτες οι λεπτομεριες που αναφερεις οτι εκριναν την προκριση, ειναι η παντελης ελλειψη ποιοτικων εναλλακτικων σε επιπεδο παγκου. Αν ηταν τοσο απλα τα πραγματα ολες οι ομαδες θα ειχαν μια καλη ενδεκαδα και στον παγκο την κ19!
Οταν σε ενα παιχνιδι λοιπον η καλη σου ενδεκαδα δεν αποδιδει, θα πρεπει ο κοουτς να γυρναει στον παγκο και να εχει ποιοτικες εναλλακτικες!
Με την κρασνονταρ, δεν ειχες να βαλεις φρεσκο παιχτη στα χαφ και σου στοιχισε. Κια φυσικα οι αλλγες π εκανε αποδειχθηκαν χειροτεροι απο αυτους που βγηκαν!
Σε κανα διβδομαδο π θα εχουμε ντερμπι με κουλ, παιχνιδι ομιλων, ντερμπι με γαυρο και καπακια παιχνιδι ομιλων, θα κλαψουν μανουλες.
Οσο για τον Περειρα, δεν μ λενε τπτ οι συμμετοχες του. Δεν τις εκανε στο ισπανικο ή το πορτογαλλικο. Στο νορβηγικο τις εκανε με ενα ψαροχωρι... Εκει παιζει να μπορω να σταθω κ εγω![/quote]
Λεπτομέρειες εννοώ τις φάσεις του αγώνα ,υποθετικά σενάρια αν υπήρχαν άλλοι παίκτες στον πάγκο αν και αν δεν τις θεωρώ λεπτομέρειες ,όπως ειμασταν περνάγαμε την Κρασνονταρ αν το σουτ του Καντουρι ήταν δοκάρι και μέσα και το δικό τους δοκάρι και έξω εδώ .Τόσα απλά .
Η διαφορά είναι ότι το ξαναγραψα εγώ το ποτήρι το βλέπω μισογεμάτο εσείς από την αρχή το βλέπεται από άδειο ούτε κάν μισοαδειο. Από τα πρωταθλήματα με τα ψαροχώρια ψωνίζουν οι ομάδες της premier τόσα χρόνια αλλά αυτοί δεν θα ξέρουν.Οι μεταγραφές για μένα μου κάνουν όλες ,η ομάδα χρειάζεται να φύγει ο Εσιτι ,να έρθει ένα χαφ και εάν φύγει και ο Μπισεβαρ θέλει δύο παίκτες μπροστά αυτά τίποτα άλλο .Αν δεν γίνουν τα παραπάνω θα το βλέπω και εγώ μισοαδειο.