Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 2′
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 15′
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 19′
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 21′
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 22′
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 24′
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 8 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 8 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 8 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 8 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 8 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 22 ώρ.tsaousilaπαικτες παικτες παικτες μεταγραφες κλπ !!!! δηλ αν εχεις καλα υλικα και χαλια μαγειρα το γινεται???
Υπαρχουν ευθυνες για τη διαχειριση του πιο κρισιμου ματς της ιστοριας μας τα τελευταια 40 χρονια τουλαχιστον,
ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΣΟΥ ΤΟΝ ...ΕΣΙΤΙ....
ΠΟΙΟς ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ 2 ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο 18 ΧΡΟΝΟΣ??? ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ..
ΠΟΙΟς ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 5 ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΚΡΕΣΠΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΞΤΡΕΜ???
προπονητης- ρεμπε ( που δεν μιλαει κανεις γιαυτον) και διοικηση ( οποιος παιρνει αποφασεις)
Δηλ σαν διοικητικος θα επιτρεψω την ομαδα να κατεβει χωρις ματος -μπισεσβαρ-σεντερφορ -και χαφ εμπειρου παικταρα να παρουμε το ματσακι??????
ερωτηση: υπηρχε περιπτωση να χαθει το ματς μαυτο το χωριο που παιξαμε αν επαιζε ο ματος ο ακπομ ο μπισεσβαρ και ο μαουριτσιο η καποιος επιπεδου μαουριτσιο????
ΟΧΙ!!!!! ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΕ !
ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΦ ΤΟΠΙΚ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΩΡΑ! ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ!!
barlow4Σωστος ο νιντζα.Καρατια στην καρωτιδα.

panpangr77GospiΞεβρακωτοι...
Οσο για τις μεταγραφες του σιχαματος, οσο κι αν μας ενοχλει, αν εμεις φερναμε τον πιτσιρικα τον πορτογαλο στα αριστερα απο την γουλφς, τον τιαγκο σιλβα στα χαφ και τον Μπρουμα μπροστα, εδω μεσα θα γινοταν πανηγυρι και ο ενθουσιασμος θα βαρουσε ταβανι...
Εδω φεραμε εναν αγνωστο Νινουα και εναν ερασιτεχνη απο ενα ψαροχωρι Περειρα και τους βγαλαμε παιχταρες!
Καλο ειναι να ειμαστε λιγο ρεαλιστες...
Εγώ φίλε δεν τον είδα το Περέιρα να ερασιτέχνης και η βασική σου επιλογή είναι καλύτερη και από τους δύο του γαυρου στα αριστερά.
black_star_ninjaαμα σας αρεσει τοσο πολυ ο γαυρος, γινετε γαυροι..
Αυτοί είστε...black_star_ninjaΑν φυγουν ολοι αυτοι (δεν πιστευω οτι θα φυγει ο Ζαμπα, λογω τραυματισμου), δε θα παρουμε ενα χαφ, εναν επιθετικο (που να παιζει σε δυο θεσεις) και ενα τερμα?
black_star_ninjaαλλα αμα σας αρεσει τοσο πολυ ο γαυρος, γινετε γαυροι..
invincibleblack_star_ninjaαμα σας αρεσει τοσο πολυ ο γαυρος, γινετε γαυροι..
Αμα έλεγα εγώ κάτι τέτοιο θα μπαίνανε και θα παρακαλούσαν τον Σουρε να μου σβήσει το ποστ και να με μπανάρει και θα με λέγανε απαράδεχτο κτλ. Θα έμπαινε ο Σουρε να με κάνει συστάσεις email κτλ... Τώρα που το λες εσύ όμως είναι απλώς Παρασκευή.![]()
Αυτοί είστε...