Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 4 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 4 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 4 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 4 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 4 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 4 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 12 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 12 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 12 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 12 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 12 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08jibbieνα ρωτηση επειδη δεν το βρισκω καπου για Ματος, απο που προκυπτει αυτο, εστω και σαν φημη; ραδιο, μπλογκ, τιβι, καφες με τον περιπτερα, χειρομαντεια, απο που;

invincibleΛήγει το συμβόλαιο Λιβάγια άντε δώστον τον Ματος και 3 εκ. και φέρτον τον παιχταρά να κάνει δίδυμο με τον Τσολακ.
jibbieνα ρωτηση επειδη δεν το βρισκω καπου για Ματος, απο που προκυπτει αυτο, εστω και σαν φημη; ραδιο, μπλογκ, τιβι, καφες με τον περιπτερα, χειρομαντεια, απο που;
Magpies4Είναι προφανές ότι υπάρχει γραμμή Ρεμπε Περέιρα, να φτιαχτεί καινούρια ομάδα.
Εγώ τους δίνω 3 μέρες για να δώ τί ακριβώς παίζει.
barlow4Το τραγικο δεν ειναι οτι τους διωχνουν.Το τραγικο ειναι οτι δε λενε το γιατι και αφηνουν ολην αυτην την παραφιλολογια να αναπτυσσεται και να γαμαει την ομαδα, το λαο και το κλιμα γενικοτερα.
Αλλοι θα τα βαλουν με τη διοικηση, αλλοι με τον προπονητη, αλλοι με τους παικτες και παει λεγοντας.
Και να πεις οτι ξηλωνουν για τους δικους τους λογους που δε θελουν να αναφερουν αλλα ταυτοχρονα αντικαθιστουν με ακομα καλυτερους για να μη σπασει το ηθικο της ομαδας... ε το αντιθετο συμβαινει.
Δεν ξερω τι τρελα τους εχει πιασει.
Magpies4Είναι προφανές ότι υπάρχει γραμμή Ρεμπε Περέιρα, να φτιαχτεί καινούρια ομάδα.
Εγώ τους δίνω 3 μέρες για να δώ τί ακριβώς παίζει.
Bono.Δεν ξέρω αν έχει βάση αυτό για Μάτος αλλά εγώ θέλω να πάει στην αεκ, ειλικρινά το θέλω.
Θα αποδειχθεί ρε παιδί μου, πόσο τελειωμένος είναι, αν τον έχει ξεπεράσει το ποδόσφαιρο, αν δεν έχει πλέον αντοχές και αν γυρνάει τον κώλο του.
Μπόνους, ότι θα βλέπω όλα τα λιβανιστήρια (και παρόλη την αντιμετώπιση που είχε από μας) να τον κατηγορούν για προδοσία και για ντροπή που πάει στη χάρτινη.
joshuaNα πουλησουμε και τον Ινγκασον τωρα που τραυματιστηκε ο Κρεσπο...Αν δεν ειχαμε περασει Μπεσικτας τι στο διαολο θα ειχε γινει?