Amsterdamer_87Aye4eorptol1και τον Ίβιτς με αυτήν την λογική κανένας .....
Καμια σχέση. Προσβάλλεις κσι υποτιμάς τον Ίβιτς. Ειναι προφανεςοτι γράφεις με φανατισμό και όχι με λογική διότι έχω διαβάσει κι έχω αξιολογήσει ιδιαίτερα θετικά άλλες τοποθετήσεις σου .
Φιλε και ο Ιβιτς απο την Κ19 ανεβηκε και ηταν εξισου απειρος,μια απ τα ιδια με Γκαρσια δλδ..αλλα ειχε πολυ πιο πληρες ροστερ οσον αφορα τις θεσεις και το καλοκαιρι ηρθαν οι παιχτες που μας φερανε 2 νταμπλ..
Υπομονη λιγο ακομα με τον Γκαρσια γιατι υπαρχουν και εχουμε δει και χειροτερα..
Παιδια βασικες διαφορες του Ιβιτς με τον Γκαρσια ειναι
Ο Ιβιτς ειχε πτυχιο Προπονητη ενω ηταν ακομη ποδοσφαιριστης. Ο Γκαρσια οχι.
Ο Ιβιτς ηταν πολυ καλος γνωστης των προσωπων της ομαδας και ειχε το σθενος οτι θελει να το εφαρμοζει, π.χ τον γυμναστη τον εστειλε την ιδια μερα. Ο Γκαρσια οχι.
Ο Ιβιτς ειναι ο ιδιος γνωστης της εκγυμνασης και δεν περιμενε απλα απο αλλους. Ο Γκαρσια οχι
Ο Ιβιτς το παθος που ειχε ως ποδοσφαιριστης το εβγαζε και στον παγκο αλλα και στις προπονησεις, ο Γκαρσια οχι.
Κανενας δεν υποστηριχτηκε απο σωστες μεταγραφες , τον Ιβιτς του διωξανε τον Ροντριγκερς τον Ιανουαριο...τον Γκαρσια τον Γιαννουλη
Ο Γκαρσια τωρα ειναι πιο ηρεμος, ο Ιβιτς ειναι ιδιαιτερα εκρηκτικος.
Ο Γκαρσια εχει με τους ποδοσφαιριστες σχεση οικεια, ο Ιβιτς ειναι στυγνός επαγγελματιας.
Ο Γκαρσια εχει υπομονη και πλανο οπως ειχε ο Σαντος, ο Ιβιτς ειναι απολυτος, θυμιζει γερμανο.
Για να τελειωσω, επειδη και τους δυο τους αντιμετωπισα στην κ20 του ΠΑΟΚ ως αντιπαλος, εχω να πω πως οι ομαδες του Ιβιτς απλα ηταν απροβλεπτες με τρελους αυτοματισμους καθε φορα και κατι διαφορετικο, θυμαμαι 3 οικογενειακα διπλα που στο ενα κερδισε η κ20 με 2-0 στο αλλο Χ και στο τελευταιο εχασε 1-0 σε προπονηση που θυμιζε αγωνα...
Η ομαδα του Γκαρσια θυμιζε ομαδα Σαντος, καλα δουλεμενη με ΔΟΥΛΕΜΕΝΟ ταλεντο. Αν ομως την πιεζες τοτε ειχε σαν οπλο το απιστευτο τρεξιμο, και εκει κερδιζαν τα ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ. Οχι το πλανο, οχι οι αυτοματισμοι αλλα τα σωστα δουλεμενα παιδια...
Προσωπικα πιστευω πως ο Γκαρσια αν εχουμε υπομονη θα παρουσιασει εργο, αλλα θελει σωστα στελεχοι και κυριως να τελειωσει τις σπουδες του, κανονικα, διαβαζοντας...
Το συγχρονο ποδοσφαιρο θελει αθλητες και ο Γκαρσια ξερει και πως να τους δημιουργησει και πως να τους επιλεξει μενει να μαθει να τους δεσει και μεταξυ τους...
Ο Ιβιτς απο την αλλη θα μπορουσε να γινει σερ Αλεξ, αν εβρισκε μια ομαδα ανθρωπων που θα κανανε στους ποδοσφαιριστες και στους γυρω τους απολύτα ξεκαθαρο πως και 3 κατηγοριες να πέσει η ομαδα αυτος θα ειναι εκει, ολοι οι αλλοι οχι.Ειναι δυσκολος αλλα δικαιος.
Εγω απο τους δυο θελω Κονσεϊσάο!