speedy.ginvincibleSaidy Janko επανέρχεται στον ΠΑΟΚ λένε δεν έκλεισε με τους Ισπανούς και ξανά προσέγγισε τον ΠΑΟΚ
Ελπίζω να μην είναι για αυτόν το Loading....
Για αυτόν θα ήταν re-Loading
Gimme fuel gimme fire gimme that which I desire (μεταγραφές)

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 1 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 1 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 1 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 1 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 1 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 1 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 9 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 9 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 9 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 23 ώρ.speedy.ginvincibleSaidy Janko επανέρχεται στον ΠΑΟΚ λένε δεν έκλεισε με τους Ισπανούς και ξανά προσέγγισε τον ΠΑΟΚ
Ελπίζω να μην είναι για αυτόν το Loading....
Για αυτόν θα ήταν re-Loading

sn0ufel4Το γραφείο μάνατζερ, που έχει τα δικαιώματα του Γιόβετιτς είναι αυτό, που έτρεξε και τη μεταγραφή του Λημνιού στην Κολωνία και ο ΠΑΟΚ συνεργάζεται μαζί του.

make sense αλλά jovetic παίρνει τρελά λεφτά δεν ξέρω είναι λίγο παράνοια...
sourmenetesΤο ποστ δε σχετίζοται με μεταγραφή.Πριν πέρασα και το επιβεβαιώνω..Αλλάζουν τα δίχτυα και βάφουν τα δοκάρια!!
Η μεσημβρια ανανεώνεται.
Θα βγούνε τα σχέδια
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
shogoonΑυτός ο γιανκο τόσο καλός είναι που αξίζει να ξανά ασχοληθούμε ενώ μας έγραψε στα φρύδια του?Ελπίζω να μην έχουμε επανάληψη βερνμπλουμιάδας
Magdi1976Πρόβλεψη κάνω..
Ή ο Γιάνκο θα είναι ή ο Γιόβετιτς ή ο Πόνσε ή ο Μπρένετ ή ο Γιόργκενσεν ή ο Τσόλακ ή ο Γκράμπαρα ή ο Πιάτσα ή ο Γκρέιφ ή ο Ντούκς!!
Δεν πέφτω έξω εύκολα εγώ!

bersekerosΤον Bistrovic ξέχασες...Χαχαχαχαχαχα