Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 3 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 3 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 3 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 3 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 3 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 4 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 11 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 11 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 11 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 11 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 11 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08Mitsospaoki4Σε λιγότερο από ώρα θα σκάσει αποκλειστικό sdna
sourmenetesΤο ποστ δε σχετίζοται με μεταγραφή.
Η μεσημβρια ανανεώνεται.
Θα βγούνε τα σχέδια
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
sourmenetesΤο ποστ δε σχετίζοται με μεταγραφή.
Η μεσημβρια ανανεώνεται.
Θα βγούνε τα σχέδια
sourmenetesΤο ποστ δε σχετίζοται με μεταγραφή.Όντως τώρα;;
Η μεσημβρια ανανεώνεται.
Θα βγούνε τα σχέδια
karlat85Ο τοσκιτσης μόλις έγραψε για γιοβετιςΝαι το ειδα κι εγω. Κοψτε τα ναρκωτικα εκει στην σπορταιμ ρε μλκες.
Ο ΠΑΟΚ έχει στη λίστα του για τη θέση του σέντερ φορ τον Στέφαν Γιόβετιτς σε μία δύσκολη και συνάμα πολύ σπουδαία μεταγραφική περίπτωση!
Ο Γιόβετιτς ανήκει στην Μονακό και έχει σπουδαία καριέρα στις πλάτες του, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ίντερ, Μάντσεστερ Σίτι, Σεβίλλη και Φιορεντίνα.
Ο 30χρονος Μαυροβούνιος φορ μπαίνει στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του με τη Μονακό και το τελευταίο διάστημα δεν είχε πολύ χρόνο συμμετοχής στη γαλλική ομάδα.
Ο ΠΑΟΚ στην αναζήτηση παίκτη για τη θέση του φορ τον έχει στη λίστα του και ψάχνει ένα σπουδαίο μεταγραφικό μπαμ. Πρόκειται για μία πολύ δύσκολη περίπτωση, αρκετά ακριβή και είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί μόνο υπό το καθεστώς δανεισμού.
Το γραφείο μάνατζερ, που έχει τα δικαιώματα του Γιόβετιτς είναι αυτό, που έτρεξε και τη μεταγραφή του Λημνιού στην Κολωνία και ο ΠΑΟΚ συνεργάζεται μαζί του.
Οι τελευταίες ώρες είναι κρίσιμες, στη λίστα παραμένει και ο Τσόλακ κι άλλος ένας ποδοσφαιριστής, την ώρα, που ο Αβονίγι έκλεισε στην Ουνιόν Βερολίνου.