Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 3 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 3 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 3 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 3 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 3 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 3 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 11 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 11 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 11 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 11 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 11 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08ParolosRain ok ας πούμε ότι δεν κάνει ο Ακπομ.. που για μένα είναι ο καλύτερος Complete fucking Forward στην Ελλάδα, ασσίστ κράτημα μπάλας, άνοιγμα χώρων, γκολ.
Πες μου με το χέρι στην καρδιά αν μπορείς να βρεις, ας μην πω καλύτερο, ας πω ισάξιο , που θα βγάλει την ενέργεια που έκανε στην ασσίστ με την Μπεσίκτας..
Δεν το κάνει κανένας τυχαίος παίχτης αυτό το πράγμα, ούτε θα σου κρατήσει μπάλα μπροστά εναντίον 5 ώστε να ανέβει η ομάδα, πράγμα που έκανε επίσης με τη Μπεσίκτας όταν τον έβρισκαν μετά από γιόμα.. Ο Σβιντερβσκι εκεί την χάνει σε 3 δευτερόλεπτα και η ομάδα ξαναγυρνάει σε άμυνα χάνοντας κατοχή..
Δε μπορεί ρε παιδιά πραγματικά να βλέπετε παλτό τον Ακπομ.. δε ξέρω τι βλέπετε αλλά το "ε δεν έχει το γκολ" έτσι απλά και αυθαίρετα είναι να χαμε να λέγαμε.. ας βάλει 12 γκολ το χρόνο και θα σου σερβίρει άλλα 12 να γράψουν νούμερα τα εξτρέμ.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ParolosRain ok ας πούμε ότι δεν κάνει ο Ακπομ.. που για μένα είναι ο καλύτερος Complete fucking Forward στην Ελλάδα, ασσίστ κράτημα μπάλας, άνοιγμα χώρων, γκολ.
Πες μου με το χέρι στην καρδιά αν μπορείς να βρεις, ας μην πω καλύτερο, ας πω ισάξιο , που θα βγάλει την ενέργεια που έκανε στην ασσίστ με την Μπεσίκτας..
Δεν το κάνει κανένας τυχαίος παίχτης αυτό το πράγμα, ούτε θα σου κρατήσει μπάλα μπροστά εναντίον 5 ώστε να ανέβει η ομάδα, πράγμα που έκανε επίσης με τη Μπεσίκτας όταν τον έβρισκαν μετά από γιόμα.. Ο Σβιντερβσκι εκεί την χάνει σε 3 δευτερόλεπτα και η ομάδα ξαναγυρνάει σε άμυνα χάνοντας κατοχή..
Δε μπορεί ρε παιδιά πραγματικά να βλέπετε παλτό τον Ακπομ.. δε ξέρω τι βλέπετε αλλά το "ε δεν έχει το γκολ" έτσι απλά και αυθαίρετα είναι να χαμε να λέγαμε.. ας βάλει 12 γκολ το χρόνο και θα σου σερβίρει άλλα 12 να γράψουν νούμερα τα εξτρέμ.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
laska4εκλεισε για 4 χρονια ο περειρα
TheCursedΘα υπαρξει σχετικη ανακοινωσει για τις μεταδοσεις με αελ και μπενφικα απο την παε σημερα μολις ενημερωθηκα απο την παε για αυτο το αναφερω.
troumanlaska4εκλεισε για 4 χρονια ο περειρα
ας αλλάξουμε ξανά τροπάριο τώρα..