https://www.transfermarkt.com/spieler/vertragslosespieler/statistik/1/plus//galerie/0?ausrichtung=alle&spielerposition_id=14&land_id=alle&altersklasse=&wettbewerb_id=alle&seit=alle&yt0=Show
Κυκλοφορεί ο Καβανι ελεύθερος...
Niasse και Valencia

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 2 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 2 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 2 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 3 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 3 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 3 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 10 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 10 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 10 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 10 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 10 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08Mitsospaoki4invincibleΛένε στην μανατζερική πιάτσα ότι έχει δοθεί εντολή στον Ρεμπε να φέρει εναν σαν τον Ελ Αραμπι και να πουληθούν και τα δύο φορ του ΠΑΟΚ. Εκεί επιτρέπει την υπέρβαση λενε σε αυτή την θέση ο Ιβαν. Γενικά είναι κάτι το οποίο το ζητάει και ο προπονητής θέλει έναν πολύ καλό φορ. Για να δουμε...Αυτό έγραψε κ ο Μίχος.
Ελεύθερο φορ με βαρύ συμβόλαιο.
Για να δούμε...

Dimg4Ναι αφου η καταπληκτικη μας αναπτυξη εφτανε στον φορ και εκει υστερουσαμε
invincibleΥπάρχει λύση πάντως αν έχεις λεφτά να δώσεις ο πρώτος σκορερ του Ρώσικου πρωταθλήματος και της Εθνικής Ρωσίας είναι ελεύθερος.![]()
Πάντως και εγώ θέλω έναν πολύ καλό σεντερ φορ έναν να αγοράσουμε καμία φανέλα με το 9 . Ας εχω έναν και ο δεύτερος ας είναι από τους μικρούς του ΠΑΟΚ δεν με πειράζει.
Η μπάλα πάντως στο κουτί έφτανε εύκολα τώρα αν δεν ήξεραν να πάρουν θέση ο Πολωνός και ο Αγγλος και βρίσκανε αέρα συνέχεια ...

invincibleο πρώτος σκορερ του Ρώσικου πρωταθλήματος δεν είναι ο Κοκορίν για ψαξε λιγο καλύτερα

invincibleΓια τον Artem Dzyuba (σε 10 μερες ελευθερος) λέω όχι τον Κοκοριν αμα έχεις λεφτά να διαθέσεις ειναι και 10αρι και 9αρι κατι σαν τον Ρωσο ΝτελΠιερο... αλλά δύσκολα για εμας...