praxΤο σκουλικι θα κάνει καλύτερο ρόστερ από εμάς κ εμείς θα μείνουμε να περιμένουμε να φύγει ο καγκουρί, ο Σουηδός, ο μπισεσβαρ, ο Σταύρος και ο πουτσος μου ο μαυρος..
Τα πιστεύεις αυτά που γράφεις;

Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 2 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 2 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 2 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 2 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 2 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 16 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 16 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 16 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 16 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 16 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 16 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 16 ώρ.

praxΤο σκουλικι θα κάνει καλύτερο ρόστερ από εμάς κ εμείς θα μείνουμε να περιμένουμε να φύγει ο καγκουρί, ο Σουηδός, ο μπισεσβαρ, ο Σταύρος και ο πουτσος μου ο μαυρος..
sourmenetesΌποιος δεν αντέχει ας κάτσει απ έξω.
Ο ΠΑΟΚ είναι τεράστια οντότητα και πάντα ήταν μαύρο και άσπρο!!
Δεν είχε γκρίζες ζώνες.
Είναι δεδομένο ότι θα πετύχει ο ΠΑΟΚ! Έχει ανθρώπους που σίγουρα δεν έχουν την κατάλληλη γνώση αλλά έχουν όρεξη και πείσμα.
Οποίος δε γουστάρει, ας την κάνει...
GospiΧωρις να συμφωνω με τον Prax, αυτα τα "οποιος δε γουσταρει εξω κλπ" μου φαινονται πολυ πιο τραγικα απο μια μαυρη, μιζερη και απαισιοδοξη τοποθετηση.
Σιγα μην περασουμε κι απο φεις κοντρολ τους οπαδους της ομαδας.
Ολοι μας εχουμε τον νταλκα μας και τα προβληματα μας!
Και στην τελικη φετος κανενας δεν μπορει να ακουστει ακραιος μετα απο αυτα π ζήσαμε και ειδαμε.
Οταν ριξουμε λοιπον στο σκουλικι 4 γκολ με ανεση να βγειτε να κραξετε ολοι μαζι τον Prax που δεν ξερει απο μπαλα και τα βλεπει ολα μαυρα.
Αλλα μεχρι τοτε η ιστορια εγραψε μια ντροπιαστικη ηττα και ενα ματς π επαιζε με ενδεκαδα αναγκης και δεν καταφεραμε να κανουμε φαση...
Και οχι δεν συμφωνω οτι το σκουλικι θα κάνει καλυτερη ομαδα και ουτε θεωρω οτι ειχε καλυτερη ομαδα. Απλα εχει εναν προπονητη που εκανε τα βασικα και βρηκε απεναντι του τον Φερειρα.
Αλλα για ονομα του Θεου, σταματηστε να ορματε σε οποιον δεν βλεπει τα πραγματα οσο αισιοδοξα οσο εσεις. Να κρατατε παντα 1% πιθανοτητα στο κεφαλι σας οτι μπορει να τα βλεπει κ πιο καθαρα απο σας.
Αν εχει αδικο μικρο το κακο, ολοι μαχι θα πανηγυριζουμε στο τελος. Αν δικαιωθει αλιμονο μας...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk