obanebaneΕ όχι και δεν έχει την απόλυτη ευθύνη, έχασε τρεις στόχους και κινδυνεύει να χάσει και τον τελευταίο ελάχιστο στόχο,την δεύτερη θέση.
Ποδόσφαιρο από την ομάδα με αυτόν προπονητή αν είδαμε 100' συνολικά,ζήτημα είναι.
Το πιο επιθετικό μπακ του πρωταθλήματος, το έκανε τρίτο στόπερ γιατί έτσι, το πιο ακριβοπληρωμενο εξτρέμ του πρωταθλήματος το απαξίωσε πλήρως,όλη η ομάδα είναι αγυμναστη,σε σχέση με τις υπόλοιπες 5 της εξάδας υστερεί αισθητά σε φυσική κατάσταση,όλοι οι παίχτες έχουν χειρότερη εικόνα σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν (εκτός Μίσιτς) και αυτό μόνο και μόνο επειδή φέτος βρήκε αναγκαστικά περισσότερο χρόνο.
Έχω και άλλα, αλλά δε τα γράφω γιατί με τα νεύρα που έχω θα αρχίσω να σπάω ότι βρίσκω μπροστά μου.
Με τον παλιό απατεώνα,εδώ που ήρθε.
Χαλαρωσε μπανε.Εχει την ευθυνη για το αισχος που ειδαμε.Αλλοι το εφτιαξαν.Παρελαβε τα συντριμια μιας πολυ καλης ομαδας απο τον κοπανο το λουτσεσκου που εφυγε φλωρικα.Κ εγιναν κ μονο λαθος μεταγραφες.Αλλα απο κει κ περα ειναι κατορθωμα δικο του οτι μοιαζουμε με ομαδα χιπηδων.