ειδησεις φαντασιες απο το σφηνα
ταχα μου ο Λουτσε δηλωσε, που ηθελα να ξερω, για τον Ζαμπα
“Με εμένα έπαιξε την καλύτερη μπάλα της καριέρας του, με εμένα θα ξαναπαίξει έτσι…”
αχ Θεε μου τι τραβαμε, εχουμε τον κορωνοιο εχουμε και τις μλκς των ΑΡΔ

Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 5 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 5 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 5 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 20 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.

bane1980Ο Ζαμπα θα έρθει για να παρουσιαστεί ως "μεταγραφή " και ενίσχυση. Θα πάρει ευκαιρίες αφενός επειδή ο Λου θα θέλει να αποδείξει ότι ανασταίνει τους πάντες, αφετέρου επειδή κούραση και ανεπάρκεια θα αφήσουν σύντομα τη θέση γυμνή.Aυτο τώρα δεν είναι αμαρτία; να θεωρηθεί ο Ζαμπα ενισχύση;
Το θέμα είναι εαν θα είμαστε λίγο τυχεροί να κάνει κάνα παιχνίδι και τον σπρώξουν. Αν και πιο πιθανό το έχω να τον ανανεώσουν για 3-4 χρόνια, παρά να τον πουλήσουν, μετά από μερικές καλές εμφανίσεις.
bane1980Ο Ζαμπα θα έρθει για να παρουσιαστεί ως "μεταγραφή " και ενίσχυση. Θα πάρει ευκαιρίες αφενός επειδή ο Λου θα θέλει να αποδείξει ότι ανασταίνει τους πάντες, αφετέρου επειδή κούραση και ανεπάρκεια θα αφήσουν σύντομα τη θέση γυμνή.
Το θέμα είναι εαν θα είμαστε λίγο τυχεροί να κάνει κάνα παιχνίδι και τον σπρώξουν. Αν και πιο πιθανό το έχω να τον ανανεώσουν για 3-4 χρόνια, παρά να τον πουλήσουν, μετά από μερικές καλές εμφανίσεις.
Ettien26bane1980Ο Ζαμπα θα έρθει για να παρουσιαστεί ως "μεταγραφή " και ενίσχυση. Θα πάρει ευκαιρίες αφενός επειδή ο Λου θα θέλει να αποδείξει ότι ανασταίνει τους πάντες, αφετέρου επειδή κούραση και ανεπάρκεια θα αφήσουν σύντομα τη θέση γυμνή.
Ας παίξει μπάλα και ας τον ανανεώσουν...που να τρέχεις να βρεις εξτρέμ... κανά στυλ Μίτριτσα θα φέρουν και πάλι...
Μωρέ να παίξει, εννοείται. Η ομάδα θα ωφεληθεί.
Δόθηκαν γερά λεφτά και πρέπει να γίνει η προσπάθεια. Απλά το θέμα είναι να παίξει σταθερά και να προσφέρει λύσεις, όχι απλά να έρθει για να μας πουν ότι ήρθε κάποιος. Τουλάχιστον αυτός θα τρέχει.
Εμἐνα πάλι μου φαίνεται ότι με την ένδεια που υπάρχει στην θέση αυτή θα μας φαίνεται ως " Ριμπερί ο νεότερος῾ . Στην αρχή τουλάχιστον...
chri5ti9Zuber και Αmrabat με βόλευαν ακόμα και για εξτρεμ. Η κουλα τους βρήκε, εμείς γιατί δε μπορούμε;
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
buffalobill4Bane, τον αμραμπατ έχεις δίκιο δεν θα τον ήθελα. Θα ήθελα όμως τον τσουμπερ. Όπως επίσης και ο αραουχο είναι καλύτερος του ακπομ και αυτή τη στιγμή και του σβιντερσκι. Και αυτοί ωστόσο έκαναν πατάτες στην πρώτη χρονιά μετά από αρκετά χρόνια που σπρωξανε λεφτά. Για την ακρίβεια περισσότερα λεφτά από ότι εμείς και αρκετές πατάτες.
Δεν ζηλεύω καμία ξαδερφη. Αυτό που λέω είναι ότι με την παρούσα σύνθεση στην διοίκηση όσα χρήματα και να βάλει ο Σαββίδης η ομάδα θα παίρνει μουργκ και μιτριτσες. Είτε ακριβούς είτε φτηνούς είτε αγορασμένους είτε δανεικούς.