ΑποστόληςΑΜπαλωμένος και ξερό ψωμί.
Μανδάς Ατρόμητος ελεύθερος το καλοκαίρι ,τον κλείνεις Γενάρη δίνοντας τα τροφεία(κάπου 50 με 70 Χιλ.) ώστε να μπορούμε να τον πουλήσουμε έξω.

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 3 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 3 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 3 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 3 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 3 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 3 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 11 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 11 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 11 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 11 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 11 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08ΑποστόληςΑΜπαλωμένος και ξερό ψωμί.

gikaΜετά και την εμφάνιση Ταλιχμανιδη σήμερα, νομίζω ότι κι επίσημα πλέον χρειαζόμαστε 3 τερματοφύλακες.
invincibleΠάλι λίστα ? Και το καλοκαίρι υπήρχε έτοιμη λίστα. Μάλιστα διέρρευσε κιόλας όπως και τώρα. Πάλι θα ακούμε θέλουμε τον τάδε παιχταρά και χάλασε και από εκεί που πηγαίναμε για τον Ικαρντι τελικά θα πάρουμε τον Βραζιλιάνο από την κάτω ραχούλα με 100 χιλ.
WeWillRockYougikaΜετά και την εμφάνιση Ταλιχμανιδη σήμερα, νομίζω ότι κι επίσημα πλέον χρειαζόμαστε 3 τερματοφύλακες.
Χωρίς να έχω δει τον αγώνα της Β' ομάδας, ήταν τόσο χάλια το παιδί;
Σε επίπεδο σωματικό, αντίληψης του παιχνιδιού ή χαρακτηριστικών;
Αν δεν κάνω λάθος, αυτός πρέπει να ήταν ο πρώτος του αγώνας σε επαγγελματικό επίπεδο.

MetagrafakiasWeWillRockYougikaΜετά και την εμφάνιση Ταλιχμανιδη σήμερα, νομίζω ότι κι επίσημα πλέον χρειαζόμαστε 3 τερματοφύλακες.
Χωρίς να έχω δει τον αγώνα της Β' ομάδας, ήταν τόσο χάλια το παιδί;
Σε επίπεδο σωματικό, αντίληψης του παιχνιδιού ή χαρακτηριστικών;
Αν δεν κάνω λάθος, αυτός πρέπει να ήταν ο πρώτος του αγώνας σε επαγγελματικό επίπεδο.
ναι φιλε μου ειδα το ματς ηταν κακιστος γενικα αλλα το αποκορυφωμα ειναι το γκολ που εφαγε στη κλειστη γωνια του....θελει πολυ δουλεια το παιδι