Το θέμα είναι ότι ο ΠΑΟΚ αν κάνει μία λάθος επιλογή στις μεταγραφές αυτή καλείται ο οργανισμός πάντα να την πληρώνει μέχρι τέλος και θα πρέπει ο προπονητής να προσαρμοστεί με παίχτες που κατά βαθος δεν τους θέλουμε, αλλά δεσμεύονται με συμβόλαια και επειδή για κάποιους από αυτούς δώσαμε σοβαρά λεφτά να τους αγοράσουμε, θα πρέπει αναγκαστικά να τους λουστούμε και να τους βαπτίζουμε παιχταράδες, γιατί δεν μπορούμε να τους πουλήσουμε στα λεφτά που θέλουμε. Έχω πιάσει τον εαυτό μου μέχρι και εγώ σαν οπαδός να συμβιβάζομαι και να προσαρμόζομαι.
Για παράδειγμα: Βλέπεις τον γαύρο πόσο εύκολα διώχνει αυτούς που δεν θέλει , κάποιους όχι και τόσο εύκολα βέβαια, αλλά γενικά απαλλάσσετε με τον έναν ή άλλον τρόπο από συμβόλαια.
Εμείς πχ έχουμε τον Καρολ Σφιντεφσκι . Παιχταράς, που μπορεί σε κάποια άλλη ομάδα, σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα να κάνει αρκετά πραγματάκια αλλά στον ΠΑΟΚ δεν ταιριάζει. Το δεν ταιριάζει κάποιος δεν σημαίνει ότι είναι κακός και σε κάποια άλλη ομάδα δεν θα είναι παιχταράς. Αλλά δεν κάνει για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ.
Εσίτι και Νταγκλας, και οι δύο παιχταράδες αλλά ρε παίδες δεν κάνουν για τον ΠΑΟΚ.
Πασχαλάκης , Ζιφκοβιτς. Επιτέλους μία φορά , μία φορά βρείτε έναν καλο Ισπανό ή Πορτογάλο ή Ιταλό τερματοφύλακα καλό και φέρτε τον. Φτάνει. Έλεος τόσο δύσκολο είναι.
Γκαγκάβα ? Υπήρχε περίπτωσίν στον γαύρο να κάτσει τόσο καίρο και απλά να προπονείται ?
Δεν θέλω να μιλήσω για άλλους αλλά πλέον έχω πιάσει τον εαυτό μου να χαίρετε με τον Εσίτι και τον Νταγκλας. Γιατί ? μου το κάνατε αυτό?

, ξερουμε ποιοι (ονοματα) απαρτιζουν το team?