invincibleTotem_pkΑναφορικά με Πριγιο ότι κιαν λέμε παιδια ο τύπος ήταν ότι καλύτερο πέρασε σε Σέντερ φορ από την Ελλάδα.
Δεν συμφωνώ μαζί σου. Δηλαδή ο Πριγιο ήταν καλύτερος από τον Βαζέχα ή τον Σαράφη ή ακόμα και τον Κωστίκο και τον Σαλπιγγίδη και τον Μιετσελ που έπαιζαν στα πέτρινα χρόνια. Δεν νομίζω. Βάλε τον Σαλπιγγιδη και τον Μιετσελ στον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου. Ο Πρίγιο ένα στυλ σαν τον Ναλιτζή είχε. Χωρίς να θέλω να μειώσω κανέναν Πριγιο αλλά άμα έδινες στον Λουτσέσκο τους παίχτες που είχε ο Σαντος και ο Μπαγεβιτς έναν τίτλο παραπάνω τότε θα σε έπαιρνε παρά την παράγκα ή έστω μία δεύτερη θέση παραπάνω αμα θες.
Ο Santos με Σαββίδη θα έχτιζε δυναστεία! Καιοι παίκτες που είχε ο Santos μπορεί να ήταν ποιοτικότεροι αλλά ήταν όλοι vfm και όχι η χαρά των μάνατζερ που ζούμε κατά κόρον στα χρόνια του Ιβάν. Φαντάσου λοιπόν τις προπονητικές ικανότητες του Santos συνδυασμένες με την οικονομική επιφάνεια του Ιβάν και το "μάτι" του τότε τμήματος scouting! 5 πρωταθλήματα, 4-5 κύπελλα και 50 θέσεις πάνω στο ranking της UEFA θα είχαμε τουλάχιστον!

Δεν θέλω να αρχίσω να λέω ονόματα για Μαυρο και Σιδέρη και Βαζεχα κτλ αλλά ακόμα και ο Ελ Αραμπι ήταν χειρότερος από τον Πρίγιο δηλαδή ? Με τι ζευγάρι Πρίγιο γυαλιά φοράτε και βλέπετε μπάλα πείτε μου να τα Βάλω και εγώ να είμαι ευτυχισμένος με τον Πρίγιο και να τον βλέπω σαν τον Σαραφη ?