typhoonΟ ερικσεν της τοτεναμ δηλωσε οτι θελει να φυγει,ορμα ιβαναρε
η αυτον η τον rose

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 44′
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 56′
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 1 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 1 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 1 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 1 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 8 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 8 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 8 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 8 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 8 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 22 ώρ.typhoonΟ ερικσεν της τοτεναμ δηλωσε οτι θελει να φυγει,ορμα ιβαναρε
barlow4αν θες να κανεις μπραντ νεημ δε φερνεις φτηνιαρηδες βραζιλιανους των 2 μυριων που μαρκαρουν με τα ματια.
θες να δυναμωσεις το μπραντ νεημ?φερε εναν βραζιλιανο απο τη βραζιλια.οχι απο τη ρωσσια.αυτοι απο τη ρωσσια πλεον ειναι ρωσσοι.και που ειδες μπραντ νεημ με ρωσσους.
ενω αν ερθει απο τη βραζιλια ε? αμεσως αμεσως αγχωνονται οι ευρωπαιοι.σου λεει κατω απο τη μυτη μας τον πηρο ΠΑΟΚ.
τσακ!παρε μπραντ νεημ.
ο βραζιλιανος απο τη ρωσσια ειναι σαν τη φασολαδα.Και 2 μερες να την αφησεις στο πιατο , κανεις δε θα την πειραξει.Ενω απο τη βραζιλια ειναι κατσικακι.Λιγο γυρισες απο την αλλη να τσιμπησεις την πατατα (αφελη) παει η πετσουλα.παει το μπραντ νεημ.

giapasΚι εγώ όταν ήμουν πιο μικρός κι ανέμελος κι έψαχνα σφήνωμα είχα ζητήσει να βγούμε από 2 διαφορετικές γκόμενες. Ευτυχώς τότε δεν είχα το μυαλό να προβληματιστώ αν δεχτούν και οι 2 την ίδια μέρα τι θα κάνω.
Βέβαια ήμουν τυχερός και οι 2 με γείωσαν οπότε δεν είχα πρόβλημα.
Ευτυχώς.

joshuaΠροσωπηκα οπως και να μου απαντουσες αδιαφορο θα ηταν οπως και για τον αλλο χιουμοριστα λιγο πιο πανω...Απλα δεν γουσταρω το ignore σαν λογικη και για αυτο διαβαζω ακομα και ειλικρινα δεν ειναι κατι επι προσωπηκου,καποιοι ανθρωποι ταιριαζουν στον τροπο σκεψης και εκφρασης και καποιοι οχι και την ιδια αντιμετωπιση θα ηθελα και προς το προσωπο μου απο οσους εχουν αντιστοιχα συναισθηματα.Πιστεψε με αν θελω μπορω να καταφυγω και εγω σε πολλων ειδων ευφυολογηματα αλλα δεν βλεπω το λογο.
montekristotyphoonΟ ερικσεν της τοτεναμ δηλωσε οτι θελει να φυγει,ορμα ιβαναρε
η αυτον η τον rose
joshuaΚαθολου δεν εκνευριζομαι barlow, πως θα μπορουσα να εκνευριστω με καποιον που γραφει οτι νιωθει πως εχει χασει το δικαιωμα της αμφισβητησης επειδη πηραμε πρωταθλημα? Βεβαια δεν μπορω να κανω και διαλογο με καποιον η καποιους που καταφευγουν συνεχως σε διχως περιεχομενο ευφυολογηματα.Τι να απαντησω σε καποιον που ειναι διατεθημενος να βρει λογικη σε ολα αρκει αυτη να ειναι συμφωνη με οποιαδηποτε κινηση της παε? Περσι ξεκινησα την χρονια και τις υποχρεωσεις με 3 χαφ και μου γραφεις οτι ειναι λογικο να ξεκινησω φετος με 8. Αντιστοιχα αλλοι νιωθουν το ιδιο σε σχεση με εμενα και εχουν καθε δικαιωμα καθως πιστευουν πως βρισκω οτι και να κανει η παε λαθος, για αυτο και κατεληξα πριν, πως καποιοι ανθρωποι απλα δεν μπορουν να κανουν χωριο.Τοσο απλα...
giapasΚι εγώ όταν ήμουν πιο μικρός κι ανέμελος κι έψαχνα σφήνωμα είχα ζητήσει να βγούμε από 2 διαφορετικές γκόμενες. Ευτυχώς τότε δεν είχα το μυαλό να προβληματιστώ αν δεχτούν και οι 2 την ίδια μέρα τι θα κάνω.
Βέβαια ήμουν τυχερός και οι 2 με γείωσαν οπότε δεν είχα πρόβλημα.
Ευτυχώς.

teod1980o Russel Brand και ο Elton Brand εχουν ήδη δυνατό όνομα, τι σχέση έχει με τον ΠΑΟΚ.
.
sourmenetesmontekristotyphoonΟ ερικσεν της τοτεναμ δηλωσε οτι θελει να φυγει,ορμα ιβαναρε
η αυτον η τον rose
Στον τελικο ειχε παραπανω λαθος πασες και απο τον πελκα.
Δεν κανει!!!
Βρειτς αλλον..:lol: