Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 3 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 3 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 3 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 3 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 3 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 17 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 18 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.

pilotosΑνακοίνωση. Τα λεφτά είναι στην κουβέρτα και γυρίζουν........ Η κουβέρτα έχει 4 τρύπες, σε ποια θα πέσουν δεν γνωρίζω.
Είπαμε πάμε για τζαμαρίες, θα το πω απλά βιτρίνες μπας και νιώσουν κάποιοι επιτέλους.
Μην βγάζετε παρακαλώ βιαστικά συμπεράσματα, υπάρχει ρευστότητα σε αυτές τις καταστάσεις κι επιτέλους δείξτε λίγο εμπιστοσύνη σε αυτούς που έδειξαν ότι γνωρίζουν να "φτιάχνουν ομάδα" και μην δίνετε βάση, τόσο στα πρόσωπα. Μέταλλο νικητή θέλουμε από όλους και καλούς χαρακτήρες, πρωτεύον αυτό.
SM-G965F

sourmenetesrenegadeΝα ρωτήσω εγώ κάτι?
Αυτόν τον Σίλβα γιατί όλοι τον βλέπετε και τον υπολογίζεται ως χαφ?
Μόνο εγώ βλέπω ότι κινείται πολύ περισσότερο στους χώρους που κινείται ο καντουρί?
Μη μιλαμε για χωρους καντουρι γιατι ο καντουρι πιο πολυ στα πιτς κυκλοφορει..![]()
![]()

sourmenetesΣλαααααλοομμμ....![]()
![]()
![]()

wickermanNapoli ωραίο αυτό το παιχνίδι με τους αναγραμματισμούς. Polina! Αυτό μας έκρυβες τόσα χρόνια;Χαχαχα με πιασατε