AlastorΟ Λουτσεσκου εκανε ροτεισιον στο γιουροπα λιγκ την χρονια του νταμπλ, γιατι την επομενη αγωνιστικη παντα υπηρχε ενας καμικαζι διαιτητης η παραρτημα που θα παιζε την υπαρξη του για να μας κοψει βαθμους.Να μαζευω εγω βαθμους για να μου στελνει ο αλλος την μαρουπα και τον αυγενακη να μου στηνει επιτροπες και δικαστηρια. Βρε δεν πανε να γαμηθουνε
Μην το πεις παραέξω όμως αυτό. Τσουτσούνια μαζεύουμε, όχι βαθμούς.
Ο Λουτσέσκου έκανε ροτέισον γιατί, ειδικά μετά την χάρτινη χρονιά, το πρωτάθλημα μας έγινε ψύχωση. Το να κατηγορούμε τους άλλους για τις αποτυχίες μας στην Ευρώπη είναι νέο επίπεδο αποφυγής της πραγματικότητας. Θα πούμε οτιδήποτε για να μην παραδεχθούμε πως τα κάναμε μαντάρα.
Ούτε βαθμούς έφερε ο ΠΑΟΚ στην χώρα, ούτε του φταίει κανένας για τις Βίντι, τις Έστερζουντ και τις Μπρατισλάβες. Απλώς τα κάναμε σκατά.
Το θέμα είναι πως δεν γίνεται, από τη μία, να μην θέλουμε να πάνε καλά οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη και μετά να γκρινιάζουμε που δεν βγαίνουμε τσάμπιονς λιγκ. Δεν έχετε συνειδητοποιήσει πολλοί πως το τσαμπιολί από του χρόνου θα είναι όνειρο μακρινό. Βασικά το Γιουρόπα Λιγκ θα είναι όνειρο μακρινό.