Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 4 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 4 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 4 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 4 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 4 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 18 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 18 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.

goran 64Έχω προαίσθημα ότι ο Λου θα "ερωτευθεί" παράφορα τον Χαρίση, που θα αποτελέσει "μεταγραφή" στα χαφ μας!
MANIAKOSgiapasMANIAKOSΜονο ο κωστας Περαιας που ειναι ο αρχών της δημοσιογραφίας μπορει να επιφέρει αλλαγές στο χωρο
Ο Κώστας που έγραφε εδώ;
Ναι είμαι μεγακος φαν του
ioanmitslaska4Πιστευω ετσι και τωρα μπορει να ψηνεται καποια αλλα κινηση στα φορ και αν δεν κατσει , θα ερθει ο πουκι ...
Ο Πούκι έχει συμφωνήσει, διασταυρωμένο από πολλές πηγές τόσο στην Ελλάδα τόσο και στη Δανία. Το γιατί δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη πιστεύω ότι έχει να κάνει με το γεγονός πως έχουμε συζητήσεις με κάτι καλύτερο για τη θέση του φορ. Αν δεν κάτσει, θα πάρουμε τον Φιλανδό. Άλλη λογική εξήγηση δεν υπάρχει
ioanmitslaska4Πιστευω ετσι και τωρα μπορει να ψηνεται καποια αλλα κινηση στα φορ και αν δεν κατσει , θα ερθει ο πουκι ...
Ο Πούκι έχει συμφωνήσει, διασταυρωμένο από πολλές πηγές τόσο στην Ελλάδα τόσο και στη Δανία. Το γιατί δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη πιστεύω ότι έχει να κάνει με το γεγονός πως έχουμε συζητήσεις με κάτι καλύτερο για τη θέση του φορ. Αν δεν κάτσει, θα πάρουμε τον Φιλανδό. Άλλη λογική εξήγηση δεν υπάρχει

giapasMANIAKOSas"]MANIAKOSΜονο ο κωστας Περαιας που ειναι ο αρχών της δημοσιογραφίας μπορει να επιφέρει αλλαγές στο χωρο
Ο Κώστας που έγραφε εδώ
Ωραίος ναι. Μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα στο χώρο.

MANIAKOSΜανιακε είσαι πρόεδρος στο φαν κλαμπ του ΚώσταgiapasMANIAKOSΜονο ο κωστας Περαιας που ειναι ο αρχών της δημοσιογραφίας μπορει να επιφέρει αλλαγές στο χωρο
Ο Κώστας που έγραφε εδώ;