Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 5 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 5 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 5 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.

Συνδέσου για να απαντήσεις σε αυτό το νήμα.

skalonΔεν νομίζω ότι "απαγορεύεται" από τίποτα.
Μάλλον όμως υπάρχουν πολλά διαδικαστικά προβλήματα.
Στη Σκωτία η Σέλτικ με τη Ρέιντζερ ήθελαν για να αποκτήσουν πρεστίζ, χρήματα και δυναμικότητα.
Βαρέθηκαν να παίζουν με παντελώς αδύναμους αντιπάλους από τα χωριά της Σκωτίας, από τη στιγμή που το αγγλικο πρωτάθλημα απογειώθηκε οικονομικά.
Έλα όμως που οι Άγγλοι δεν τους ήθελαν, και του δεχόταν μόνον με την προϋπόθεση να ξεκινήσουν από τις χαμηλές κατηγορίες.
Τώρα στην περίπτωσή μας, εκτιμώ ότι για λόγους πολιτικούς, και η Βουργαρία και η Τουρκία θα μας δεχόταν. Για τη Σερβία (καλή περίπτωση) δεν είμαι σίγουρος.
Σε μία τέτοια περίπτωση πάντως, θεωρώ ότι θα γινόταν σεισμός μεγατόνων στην πολιτική ζωή της ελλάδας.
revolution1976Ωραία ιδέα είναι δημιουργία ανταγωνιστικού Βαλκανικού πρωταθλήματος με βάση την Αδριατική λίγκα του μπάσκετ.Δηλαδή οι ανταγωνιστικότερες ομάδες από 7-8 πρωταθλήματα.Εννοείται οτι δεν ξέρω κατα πόσο αυτό είναι ευφικτό με το νταβατζιλίκι της ουέφα αλλά και την οργάνωση που χρειάζεται ενα τέτοιο εγχείρημα