Περισσότερο από όλο από την χθεσινή μέρα προσωπικά με εκνευρίζει πως η ομάδα μας, παίχτες και προπονητής, δεν έβαλαν την κούλα κάτω και να τελειώσουν το ματς από το πρώτο ημίχρονο!
Να έχουμε ένα τέτοιον πρόεδρο που έχει κάνει τόσα για τον σύλλογο... να έρχεται το ματς της χρονιάς και να βλέπεις την ομάδα να μπαίνει να παίζει μπάλα λάου-λαου.... Εγώ αν είμουν ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ εχθές (με πολύ λίγες εξαιρέσεις) και με την εικόνα του πρόεδρου μου να μπαίνει έτσι ψυχοπλακωμένος μέσα να κάνει τα πάντα για να μην μα στερήσουν αυτό που μας αξίζει, απλά θα ντρεπόμουν γιατί δεν άφησα την ψυχή μου εχθές στο γήπεδο!
Γελάκια Πρίγιο με Βράνιες, πλακίτσες ο ένας με τον άλλον και δεν συμαζεύεται.
Τον Μαουρίσιο εχθές (όπως και στα τελευταία ματς) δεν μπορούσα να τον βλέπω, τον έβλεπα και απλά εκνευριζόμουν! Και μόνο την στάση του σώματος του που έβλεπα μου ερχόταν εμετός.
Αντί να δεις στα χαφ δύο παίχτες "με το μαχαίρι στα δόντια", έβλεπες ένα πράγμα Μουρίσιο - Κάνιας, τέρμα αψυχολόγητοι λες και παίζαμε 7η αγωνηστική με τον Παναιτωλικό.
Πέλκας, εχθές απλά πουθενάς. ΠΟΥΘΕΝΑΣ!!! Στο ματς της χρονιάς.
Ο Κρέσπο παίζει εχθές να έκανε 5 ΑΒΙΑΣΤΑ λάθη σε ένα μισάωρο.
Αντί να μπούνε όλοι από το πρώτο λεπτό, να τους στήσουν στο μισό τους και να μην τους αφήσουν να αλλάξουν πάσα, να πάρουνε ανάσα... το χανούμι έπαιξε αυτό που έπρεπε να παίξει και το έπαιξε πάρα πολύ καλά... και φτάσαμε στο 89 και έγινε ότι έγινε.
ΥΓ
Αυτό που γίνεται με τον Ιβάν είναι η απόλυτη υποκρισία. Ο άνθρωπος οπλοφωρεί. Φυσικά και οπλοφωρεί! Μήπως δεν οπλοφωρούν ο Φαταούλ και ο Μελισσανίδης; Η τα ντερέκια της συνοδείας τους; Aπλά ο άνθρωπος εν βρασμώ ξέχασε πως αν βγάλει το μπουφάν του θα φανεί το αυτονόητο πως έχει δηλαδή ένα περίστροφο.
Τον Ιβάν και τα μάτια μας, αυτό μόνο θα πω εγώ. Εγώ αισθάνομαι μεγάλη υπερηφάνεια για τον πρόεδρο της ομάδας μου. Αντιθέτως μεγάλο εκνευρισμό, σχεδόν ντροπή για πολλούς από τους έντεκα (και τον προπονητή) που κατέβηκαν με στόχο να πάρουν με μισό μηδέν τον αγώνα, αντί να μην τους άφηναν να πάρουνε ανάσα από το πρώτο λεπτό!!!