Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 3 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 3 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 3 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 3 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 3 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 3 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 11 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 11 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 11 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 11 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 11 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08navigator11milhouse777μη ξενερωνεται αδερφια...αυτο ειναι που θελουν. συσπειρωση και στηριξη στην ομαδα και στον ιβαν. εχω ατελειωτη υπομονη και ετσι πρεπει ολοι μας. οτι και να κανουν σε ενα πρωταθλημα, η ομαδα καθε χρονο θα ειναι και καλυτερη. στηριξη στην ομαδα και τον ιβαν και οχι ξενερωμα. ο πολεμος θα κερδιθει και νικητες θα ειμαστε εμεις...
Ειλικρινά ρε αδερφέ, πώς μπορούν να πειστούν σοβαρά οι παίχτες μας να έχουν, όσο επαγγελματίες και να είναι, το μυαλό τους προσηλωμένο αποκλειστικά στο ποδόσφαιρο εφεξής; Πώς μπορεί να ξεπεραστεί το δεύτερο απανωτό σοκ μετά από 2 πραξικοπήματα μέσα σε 20 γαμημένες μέρες; Γιατί να μη θέλουν να σηκωθούν να φύγουν να βρουν την επαγγελματική και ψυχική τους ισορροπία;

navigator11Δεν ξέρω, ειλικρινά. Δεν ξέρω πόσο διαχειρίσιμο είναι πλέον αυτό το πράγμα. Βασικά, τέτοιο σκηνικό αμφιβάλλω αν έχει παιχτεί σε βάρος ομάδας ανά τον πλανήτη τα τελευταία 40 χρόνια! Δεν είμαι φανατικός εν γένει με το ποδόσφαιρο. Μπορεί να έχουν γίνει και χειρότερα. Δε γίνεται να μην επηρεάζονται οι παίχτες κι ο προπονητής! Όταν προσπαθούν να τους κλέψουν τον κόπο τους μέσα στο γήπεδο.
MīngusΜε το φύλλο αγώνα τι στο διάολο γίνεται; Δεν έπρεπε να έχει ανοίξει;
pyrgiothsΠαιδια εχετε συνειδητοποιήσει οτι αν ο κομινης γραψει οτι το παιχνιδι διεκοπει επειδη μπηκε ο ιβαν και δεν γραψει πουθενα πως δεν βγηκε η κουλιτσα να παιξει το παιχνιδι το χανουμε εμεις κλπ κλπ??????????????
Συνδέσου για να απαντήσεις σε αυτό το νήμα.