Διαβάζω παοκμανια περίπου 10 χρόνια καθημερινά,γράφοντας σπάνια,τελευταία λόγο τον γεγονότων πόσταρα κ γω κάποια πράγματα όπως πολύ εδώ μέσα.
Σήμερα μετά από αυτά που γράφτηκαν εδώ μέσα από κάποιους «συν οπαδούς;» από χτες το βράδυ, αποφάσισα να σας χαιρετίσω.
Οι λόγοι : Δεν γίνεται να συνυπάρχουμε στον ίδιο χώρο δυο διαφορετικές συνιστώσες,ΔΕΝ γίνεται μετά από τόσα χρόνια βιασμού από το αθηναϊκό κατεστημένο να πρέπει,μπενωντας εδώ μέσα να διαβάζω για το ποσο ντράπηκαν κάποιοι για το ότι μπήκε λέει ο ιβαν στον αγωνιστικό χώρο.
ΔΕΝ γίνεται να καθόμαστε κ να καταδικάζουμε,τον ιδιοκτήτη της ομάδας που αγαπάμε,για το αν λέει οπλοφορούσε,η όχι.ΣΤΑ ΜΕΖΕΑΜΟΥ ΡΕ κ αν οπλοφορούσε κ αν δεν οπλοφορούσε,κ το χειρότερο όλα αυτά από μια φωτογραφία,που δεν θέλει κ πολύ μυαλό να καταλάβεις ότι ούτε ο μπράβος είναι ίδιος με αυτόν που ήταν χτες δίπλα στον ιβαν,αλά κ ότι χτες ο ιβαν φορούσε μπουφάν.Αλα όπως κ να έχει σας είπα στα ΜΕΖΕΑ ΜΟΥ.
Αντί να νιώθουμε περφανοι για το ότι έχουμε έναν άνθρωπο στο τιμόνι του ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΜΑΣ,κ ενώ οι από κάτω έχουν κάνει 10 φορές χειρότερα, κ σε ανάλογη περίπτωση να υπερασπίζονταν τον δικό τους πρόεδρο, εδώ κάποιοι ηθικολογούν όντας βιασμενοι ΚΑΤ επανάληψη, αυτοί που εδώ κ μήνες εκθιαζανε την κουλά εδώ μέσα επανειλημμένα.
ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΟΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ Κ ΓΩ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΩ ΔΙΚΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΙΑΣΑΝ.
Συγνώμη αν κούρασα,αλλά νομίζω μιας κ είναι η τελευταία φορά που μπενω εδώ μέσα,ίσος κ να το δικαιούμαι.
ΥΓ: ΙΒΑΝ πάρε την την ομάδα κ πάνε στην Κύπρο,αν κ το ποιο σωστό θα ήταν να τα παρατήσεις κ να μας αφήσεις στην βαθιά ριζωμένη μιζέρια μας. ΓΙΑ Κ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Κ ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ !!!!
Όπου βρίσκεται δυποδο μηρυκαστικο ζώο εξ Αθηνών απλά ξεφτιλιστε το!!!!