Δεν μου αρέσει να γράφω όταν βράζει το αίμα μου αλλα ως ΠΑΟΚΤΣΗΣ του νότου (Ναύπλιο) κ λόγω της δουλειάς μου (καφετζής - μπάρμαν) συναντώ όλο το ποκ καθημερινά οπότε στα 37 μου πλέον δύσκολα θα πάψει να βράζει. Απο τα πρώτα που θυμάμαι στο σχολείο ήταν το "δεν συγκρίνονται ανομοια πράγματα" , αυτο λοιπον και η συγκριση με ιβιτς με οδηγεί στην ιστορία φανταστική ή μήπως οχι ; Ένα χρόνο πριν Κυριακή της αποκριάς δουλεύω και στο μαγαζί γίνεται χαμός απο κόσμο ξαφνικά μπαίνει με την παρέα του ένας τύπος που ειναι σε φάση να ρίξει την πρώην μου , μόλις πλησιάζει στο μπαρ σε απόσταση βολής βγάζω κουτακι άλφα κ του το σκάω στο κεφάλι, ο τύπος πέφτει κάτω κ όλοι στον μαγαζί γελάνε κ τον λένε θεατρινο , μπαίνουν μπατσοι τον παίρνουν για νοσοκομείο, τον βλέπει ο doctor κ του κάνει 14 κοντά ραματακια. Οι μπατσοι τα καταγραφουν όλα κ στη δίκη το μαγαζί τιμωρειται με 3 βδομάδες κλείσιμο. Όλοι κράζουν πως δεν πρέπει να κλείνουν για τέτοιους λόγους τα μαγαζιά κ πως την πληρώσαμε επειδή ο τύπος μάλλον είναι πολυ καλός ηθοποιός. Φέτος ίδια μέρα πήρα ρεπό κ πήγα στο μαγαζί που δουλεύει ο ξέρετε ποιος (απαξιώ πλήρως) μπήκα με τα φιλαράκια με τον τρόπο μας , μας πήραν χαμπάρι όλοι. Ο τύπος έκανε οτι δεν μας είδε κ συνέχισε την δουλειά του, σα δεν μου αρέσουν εμένα αυτά.κάποια στιγμή στο τσακίρ κέφι κ ενώ ο χαρτοπόλεμος ήταν παντού έχω βρεθεί στην άλλη πλευρά του μαγαζιού και νιώθω σαν βαριοπούλα μια μισανοιχτη σερπαντίνα στο κεφάλι μου, σωριαζομαι , ο κόσμος παγώνει, την είχε πετάξει ο αλήτης που ήθελε να μου φάει κ την γκόμενα , αρχίζουν να τον κράζουν όλοι, έρχονται οι μπατσοι τους εξηγούμαστε οτι πρέπει να πάω νοσοκομείο γιατι μάλλον έχω πάθει διασηση, τι να κάνουν με πάνε, ο doctor φίλος του μαγαζιού κ καλός πελάτης, τι έχω γιατρέ; τπτ ρε καλα είσαι. Δεν μπορεί του λένε με νόημα οι φίλοι μου, μμμ για να το λέτε κάτι θα έχει απάντησε. Αύριο ειναι δίκη, οτιδήποτε λιγότερο απο την περσινή ποινή θα ειναι σκάνδαλο. Το λένε όλοι. Ακόμα κ οι συνάδελφοί του , κ μάλιστα πως εξαιτίας του θα κλείσει το μαγαζί...