Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 4 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 4 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 4 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 4 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 4 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 4 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 12 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 12 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 12 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 12 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 12 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08
ΖαντόςΤο άρθρο με τίτλο και κείμενο σίγουρα.
Το link προαιρετικά. Καλό θα είναι να υπάρχει, για να είμαστε τυπικοί.
Άντε, φτάνει με τα κλικ στα πουτανοσπέρματα της Αθήνας!! Ό,τι θέλετε μπορείτε να το βρίσκετε στη κεντρική, στη στήλη των ΜΜΕ. Από νωρίς πρωί μέχρι δώδεκα το βράδυ μπαίνουμε και κρατάμε ενήμερη την κεντρική. Γιατί δηλαδή να βλέπω λινκ από το οποιοδήποτε site για άρθρο που έχουμε ΗΔΗ στη κεντρική;;
Εγώ θα σβήνω. Να μάθετε να ποστάρετε σωστά. Σιγά μην κάνουμε αβάντζο τα μουνόπανα!
okkas73Θελω να ξαναγίνει το παιχνίδι έστω και κεκλεισμένων. Δεν θέλω να το παρω στα χαρτιά. Θελω στο χορτάρι η π@υτσα να φτάσει μέχρι τα αυτιά για να τους (κοκκινους, κιτρινους, πρασινους) βουλωσουμε το στόμα μια για πάντααφού έχει υποστεί ψυχολογικό σοκ ο οσκαρ, δεν μπορει να αποδώσει ούτε σε κλειστή Τούμπα δεν είναι δίκαιο να γίνει το παιχνίδι
tolis01Το καταλαβαίνετε πως αν πιεστεί ο θεατρίνος Όσκαρ με μηνύσεις μπορεί ίσως κ να ξεράσει πως του είπαν να δαγκωθεί μόνος του για ένα τέταρτο στα αποδυτήρια και πως ο γκέι πάει για υποβιβασμούς/αφανισμό;
Λίγο καλή νομική πίεση θέλει.
okkas73Θελω να ξαναγίνει το παιχνίδι έστω και κεκλεισμένων. Δεν θέλω να το παρω στα χαρτιά.

«Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς».