Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 2 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 2 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 2 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 2 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 2 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 2 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 10 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 10 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 10 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 10 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 10 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08

paokpoolΘέλω να δω πια θα είναι η πρώτη ομάδα, ο πρώτος παράγοντας που θα σηκώσει ανάστημα στο σφάξιμο που θα φάει. Προφανώς και θα είναι ο κανένας!
eorptol1Ζαχαριάδης Παπαδόπουλος της ένωσης Μακεδονίας προσκυνημενοι μέχρι τα μπούνια οι ξεφτυλες....
BIackyΣτελνω τις δυο φωτο του Warda και της λουλουκας σε ενα πολυ φιλο μου αεκτζη και μου λεει ε ιδια φαση ειναι....και εχω μεινει μ@λ@κ@ς να κοιταω τα βιδεο....(ιδια φαση ρε λες?μπα μωρε ο ενας πεφτει μονος του και τον αλλο τον γκρεμιζουν)....α ναι ξεχασα εμεις δε πειραμε το πεναλτι....δεν περιμενω τπτ διαφορετικο απο περσυ ετσι νταηλικι θελουν να το παρουν και φετος με τα ψεματα....κλαινε και κραζουν για τον τιγρη που δεν εβαλε ουτε σεντ και μετα απο μια ωρα υπερασπιζοντε την παραγκα του μεχρι τελευταιας ρανιδας....αυτοι ειστε κυριοι φιλαθλοι της αεκ και του γαυρου και ας ειστε και καποιοι φιλοι μας οι και συγγενεις μας....
Μας εχετε κουρασει....

RexarisΗ μεγαλύτερη οπαδική επιτυχία μας φέτος θα είναι να κατορθώσουμε να πείσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ουδέτερους για την εύνοια που έχει η ντροπή τής προσφυγιάς από πέρισυ. Δηλαδή για την αλήθεια που τόσο διαστρέβλωσαν οι δύο γαύροι και τα βοθρο-ΜΜΕ που τους στηρίζουν. Ο καθένας μας θα πρέπει εφοδιασμένος με την αλήθεια και καλά ενημερωμένος να αποκρούει τις επιθέσεις εναντίον τού ΠΑΟΚ και να περνάει στην αντεπίθεση διαρκώς. Είναι μια άνιση μάχη αλλά οφείλουμε όλοι να συμμετάσχουμε.Και αυτό δεν γίνεται από εδώ μέσα...
pilotosRexarisΗ μεγαλύτερη οπαδική επιτυχία μας φέτος θα είναι να κατορθώσουμε να πείσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ουδέτερους για την εύνοια που έχει η ντροπή τής προσφυγιάς από πέρισυ. Δηλαδή για την αλήθεια που τόσο διαστρέβλωσαν οι δύο γαύροι και τα βοθρο-ΜΜΕ που τους στηρίζουν. Ο καθένας μας θα πρέπει εφοδιασμένος με την αλήθεια και καλά ενημερωμένος να αποκρούει τις επιθέσεις εναντίον τού ΠΑΟΚ και να περνάει στην αντεπίθεση διαρκώς. Είναι μια άνιση μάχη αλλά οφείλουμε όλοι να συμμετάσχουμε.Και αυτό δεν γίνεται από εδώ μέσα...
SM-G965F
BIackyΣτελνω τις δυο φωτο του Warda και της λουλουκας σε ενα πολυ φιλο μου αεκτζη και μου λεει ε ιδια φαση ειναι....και εχω μεινει μ@λ@κ@ς να κοιταω τα βιδεο....(ιδια φαση ρε λες?μπα μωρε ο ενας πεφτει μονος του και τον αλλο τον γκρεμιζουν)....α ναι ξεχασα εμεις δε πειραμε το πεναλτι....δεν περιμενω τπτ διαφορετικο απο περσυ ετσι νταηλικι θελουν να το παρουν και φετος με τα ψεματα....κλαινε και κραζουν για τον τιγρη που δεν εβαλε ουτε σεντ και μετα απο μια ωρα υπερασπιζοντε την παραγκα του μεχρι τελευταιας ρανιδας....αυτοι ειστε κυριοι φιλαθλοι της αεκ και του γαυρου
Μας εχετε κουρασει....