Food for thought:
- Εδώ και πολλές μεταγραφικές περιόδους, της τρέχουσας συμπεριλαμβανομένης, φαίνεται ότι μέτρο σύγκρισης για τη θέση του αριστερού μπακ είναι ο χουλτ, στόπερ ο μολέντο και φορ ο μπεργκ... Με δυο λόγια ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη με οικονομική ευρωστία, γνωριμίες και κύρος, περιμένει να φτιαξει ομάδα από τις επιλογές της ζέλας; Μπιούτιφουλ...
- Στην άμυνα χρειαζόμαστε στόπερ κεφαλοσφαιριστή ή μπαλαδόρο; Ο Σαμπράνο τι χαρακτηριστικά είχε;
- Στόπερ με τα λεφτά/ανταλλάγματα που θα δοθούν για μολέντο και με την αξία του μολέντο δεν υπάρχει άλλο στην αγορά; Υπάρχει ανικανότητα να βρεθεί; Προκρίνεται ως εύκολη λύση; Γουστάρουμε να τους μπούμε στο μάτι; Τρώμε τον παπά της "άμεσης προσαρμογής"; Βοηθάμε τη ζέλα γιατί δεν συμφέρει σε κανέναν να πέσει; Κάνει πολιτική ο Ιβάν;
- Μας ενδιαφέρει να κάνουμε επιτέλους ομάδα σε σωστές βάσεις ή να ανταποδώσουμε στη ζέλα αυτά που μας έκανε στο παρελθόν; Μας ενδιαφέρει ο ΠΑΟΚ ή ο εξωαγωνιστικός εξευτελισμός (σε επίπεδο εντυπώσεων) των αντιπάλων; Κοιτάμε πρωτίστως την ομάδα μας ή τους άλλους;
- Αφού απ' ότι φαίνεται ο μολέντο ουσιαστικά έχει κλείσει, προτιμάτε να τον πάρουμε με το ελάχιστο δυνατό κόστος ή να δώσουμε 3-4 καλούς δανεικούς για να μπορεί να κόψει η ζέλα βαθμούς από τους άλλους; Θα υπάρχει συμφωνία κυρίων μη συμμετοχής των δανεικών στο πιθανότατα κρίσιμο μεταξύ μας παιχνίδι;
Την προσωπική μου άποψη την έχω πει πολλές φορές εδώ. Με τίποτα δεν θα ασχολιόμουν με παίκτη της ζέλας από την τελευταία 4ετία. Ειδικά για κάτι μπεργκ θα έκανα και δήλωση (αν κυκλοφορούσε σενάριο μεταγραφής), ότι ο ΠΑΟΚ δεν ασχολείται με ποδοσφαιριστές που έχουν επιδείξει συμπεριφορά απρεπή προς την ομάδα και τους παίκτες της. Ποσώς μ' ενδιαφέρει αν ο Ιβάν θέλει να τους σώσει, να δείξει χαρακτήρα ή να τους πηδήξει πατόκορφα. Στον γάτα θα έστελνα κι εγώ μια μπουγάτσα, αλλά μέχρι εκεί. Δεν είναι αυτοσκοπός μου το τρολάρισμα του αντιπάλου, αλλά η δημιουργία ενός ΠΑΟΚ επιπέδου τσουλου.
ΥΓ1 Μην απαξιώνετε τόσο τον Κάτσε.. Το παιδί δυόμισι χρόνια περίπου ήταν βασικός στην ομάδα κι έπαιξε στο 110% των δυνατοτήτων του. Ούτε καν τον Κωνσταντινίδη. Πριν από τις φετινές βλακώδεις δηλώσεις δεν είχε δώσει δικαιώματα. Και από το λίγο που τον έχω δει, υπήρξε φοβερά άτυχος με τους τραυματισμούς του.
ΥΓ2 Τώρα που το ξανασκέφτομαι, κρίμα που δεν έχω Τόργκελε να τους δώσω...