Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 3 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 3 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 3 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 3 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 3 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 17 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 17 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.

MANIAKOSΓενικα κ να το σηκώσουμε λυπημένοι θα το κανουμε
GoMaRoSδιαβαζα φημες(πιπες δηλαδη) οτι ισως παρουμε ακομα ενα αρ μπακ!! για μπακ απ του αζεβεντο, επειδη και ο Λεβεκ ειναι ακομα τραυματιας και αγνωστο αν θα παιξει ποτε μπαλα στον ΠΑΟΚ, αλλα και ο Αζεβεντο εχει βεβαρημενο ιστορικο, για να μην βρεθουμε παλι με Βιερινια αρ μπακ. Δηλαδη να κλεισει το κενο μια και καλη. Με τον Χουλτ να ενδιαφερει ακομα. Τωρα αυτες τις φημες(πιπες) ποιος τις διακινει στα μμε, ο μανατζερ του παιχτη; αγνωστο. λινκ δεν βαζω απο το βρωμοσαιτ που τα εγραφε για να μην λερωνω το φορουμ

giapasMANIAKOSΓενικα κ να το σηκώσουμε λυπημένοι θα το κανουμε
Και να το σηκώσεις χωρίς καλό προγραμματισμό , τι να το κάνεις; Ξενέρα κανονική.

goran 64GoMaRoSδιαβαζα φημες(πιπες δηλαδη) οτι ισως παρουμε ακομα ενα αρ μπακ!! για μπακ απ του αζεβεντο, επειδη και ο Λεβεκ ειναι ακομα τραυματιας και αγνωστο αν θα παιξει ποτε μπαλα στον ΠΑΟΚ, αλλα και ο Αζεβεντο εχει βεβαρημενο ιστορικο, για να μην βρεθουμε παλι με Βιερινια αρ μπακ. Δηλαδη να κλεισει το κενο μια και καλη. Με τον Χουλτ να ενδιαφερει ακομα. Τωρα αυτες τις φημες(πιπες) ποιος τις διακινει στα μμε, ο μανατζερ του παιχτη; αγνωστο. λινκ δεν βαζω απο το βρωμοσαιτ που τα εγραφε για να μην λερωνω το φορουμ
Καλά ρε συ Βαγγέλη, μην βιάζεσαι τόσο κι εσύ ρε παιδί μου...
Περίμενε μια να δώσουμε κάπου τον Λέοβατς, γιατί μπορεί και να την "αντέχει την πίεση" του Azevedo's back up!
Χρειάζομαι νέες προκλήσεις στην καριέρα μου. Πρέπει να βρω έναν νέο προορισμό, ώστε να προετοιμαστώ καλύτερα και να είμαι σε θέση να διεκδικήσω μια θέση στην Εθνική Κροατίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Θέλω να είμαι μέρος της Εθνικής Ομάδας και πιστεύω ότι αυτό θα είναι ευκολότερο παίζοντας σε μία πιο δυνατή ομάδα. Λέω ότι όλα θα γίνουν, αλλά στον ΠΑΟΚ δεν θα παίξω πια
gamtΌχι πρέπει, του χοντρού είναιproedroshttp://to10.gr/anonymous/86809/apoklistiko-o-paok-ta-sprochni-gia-chatseridi/
...Μακάρι, αλλά αυτό το site πρέπει να είναι του ..χοντρού!!!!!!