obanebanejohnys999Έχω την εντύπωση πως όλο το Γενάρη θα πορευτούμε με το υπάρχον υλικό. Ο Αζεβέδο έπαιξε ένα 90λεπτο τον Οκτώβρη, άλλο ένα αρχές Δεκέμβρη κι από τότε είναι σε διακοπές λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος άρα μέχρι να έρθει να προπονηθεί και να βρει κάποιο ρυθμό θα πάρει κανένα μήνα. Για τις υπόλοιπες μεταγραφές δε φαίνεται να βιάζονται και νομίζω ότι αυτό έχει να κάνει με το εύκολο πρόγραμμα αγώνων που έχουμε στις πρώτες αγωνιστικές και το μπάτζετ.
Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή πιο πολύ τους καίνε οι αποχωρήσεις, το ελάφρωμα του μπάτζετ και αν θα φύγει ο Πρίγιο παρά άλλες προσθήκες. Πρώτα θα έρθει χρήμα και μετά θα δοθεί. Που το θεωρώ σωστό. Πάντως δε βλέπω να κάνουν ουρά οι ομάδες για τους παίχτες μας και το ξεκαθάρισμα θα είναι πιο δύσκολο απ όσο φαινόταν.
Εισαι πολυ κοντα πιστευω στην πραγματικοτητα, πιθανη αποχωρηση Πριγιοβιτς θα αναψει τα αιματα ολων.
Συμφωνώντας με Johnys999 και obanebane σχεδόν σε όλα, θέλω να παρατηρήσω κάποια ευρύτερα θέματα...
Ελπίζω να βρεθεί (έστω και για πρώτη φορά) μια φόρμουλα να μείνει ο Πρίγιο, εκτός αν πληρωθεί η ρήτρα 100%!
Δεν είναι σωστή-εύκολη η αντικατάσταση ενός παίχτη που σκοράρει "με κλειστά μάτια" στα μισά ματς που παίζει!
Δυστυχώς έως τώρα έχει αποδειχθεί ότι παίχτης που δεν έχει σαν προτεραιότητα να μείνει εδώ, φεύγει "εύκολα"!
Όπως και το ακριβώς αντίθετο φυσικά, όπου πολλοί είναι αυτοί που καθονται πανω στα παχυλά τους συμβόλαια!
Προσωπικά δεν θεώρησα ποτέ "εύκολο" το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ, που αριθμεί 51 "επαγγελματίες" παίχτες...
Ναι, ίσως κάποιοι απ αυτούς είναι δανεικοί και δεν πληρώνονται (εξ ολοκλήρου τουλάχιστον) από μας, αλλά το πλήθος των "περιουσιακών μας στοιχείων" δείχνει φανερά ότι υπάρχει ένα θέμα "δυσκολίας" στις αποφάσεις...
Λείπει απ την ομάδα και ο προγραμματισμός αλλά και ο κυνισμός της παραδοχής των λαθών που γίνονται...
"Οι μπουγάδες όχι μόνο δεν απλώνονται αλλά δεν πλένονται καν τα άπλυτα, που μαζεύονται πλέον βουνά"!!!!
Βλέπω ότι "πάει πίσω" η περίπτωση απόκτησης στόπερ, με ρεπορτΑΡΔ "μπερδεμάτων" με Ζαμπράνο κι ανησυχώ!!
Ο Γενάρης σήμερα έχει 4 και ακόμα, όχι μόνο δεν υπογράφτηκε νέο απόκτημα, αλλά ούτε καν στην πόλη έφτασε!
Διαισθάνομαι ότι η "αντεπίθεση" των κουλο-πουστόγ@υρων στο εξής, θα είναι "βγαλμένη απ τα παλιά", μαζί μάλιστα με το γνωστό π@@στοσπανοϋποκατάστημα τους, οπότε θεωρώ ότι μέχρι να φτάσουμε στους μεταξύ μας αγώνες, που θα τους πατήσουμε στην Τούμπα και τους δύο, πρέπει να μαζέψουμε τουλάχιστον 19 βαθμούς στα 7 πρώτα παιχνίδια του 2ου γύρου, ώστε να είμαστε κοντά ή λίγο πάνω απ αυτούς και να τους τε-λ(ε)ιώσουμε...
Δεν θέλω με τίποτα να κριθεί το Πρωτάθλημα για εμάς μέσα στην λεωφλόρο, αν και πιστεύω ότι έτσι θα γίνει!!!!
Ελπίζω Β@τσιος και παρεάκι του να μην φανούν ως η "κορφή του παγόβουνου" το Σάββατο, που πολύ το φοβάμαι!