Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 2 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 2 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 2 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 2 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 2 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 2 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 10 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 10 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 10 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 10 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 10 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08pilotosΔεν νομίζω ότι θα συνεχίσει να αποδίδει έτσι.Μια χαρά θα συνεχίσει, εδω θα είμαστε.
Και εδώ θα είμαστε που ο κάθε ΑΜΠΑΛΟΣ θα του τα χώνει, όπως τα εχωνε στον Ακπομ που ήταν χαζογκολης κλπ κλπ, αλλά τώρα φάνηκε πόσο λείπει.
Η καλύτερη κίνηση είναι να φύγει και να πάρουμε άλλον
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
anekfrastosΑν συνεχίσει να παίζει συνεχόμενα 90λεπτα κινδυνεύει να ξανατραυματιστει.Κι αν δεν παίζει χάνουμε τεράστιο μέρος της δυναμικής μας σαν ομάδα.
Dimg4Grigorios_PAOKΨηλέ βουλωσες στόματα.
Όλοι αυτοί που σε βριζανε και τώρα σε γλυφουν έχουν πολυ πλακα.
Όποιος έχει. Παίξει ποδόσφαιρο και όχι μπάλα παιχτες σαν εσενα, τον Ίβιτς τον Μαουρίσιο τον Σαχοφ σας έχουν σε μεγάλη εκτίμηση, οι υπόλοιποι γουστάρουν αυτους που χοροπηδάνε πανω απο μπάλες για το.εφε...
Ρε ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ το να παραδεχεσαι καποιον που επαιξε καλα ενω γενικα δεν τον πας σαν παικτη, λεγεται παντελονατη παραδοχη. Αλλα σαν ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ που εισαι γελας μονος σου
Εσυ γλυφε παικτες που κανουν 2-3 ματς το χρονο, αμπαλε γλυφτη
rade papricaδεν ξέρω ρε παλίκαρε πώς είναι το ευχαριστώ στη γλώσσα σου
Σ΄ευχαριστώ