Sera4apple64Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν είναι θεσμός. Είναι απλά ο προπονητής του ΠΑΟΚ.
Ο προπονητής πρέπει να έχει χρόνο να δείξει τι μπορεί να κάνει. Εάν διώχναμε όλους όσους δεν μας έκαναν ομαδάρα το πρώτο δίμηνο θα είχαν φύγει όλοι οι προπονητές που θυμάμαι. Ο Σάντος πρώτος. Απλή ποδοσφαιρική λογική το επιτάσσει αυτό. Δεν γίνεται να τους αλλάζουμε σαν τα πουκάμισα.
ασε το σαντος ησυχο φιλε μου...ο σαντος δεν ειχε ουτε 2 φορες καλυτερο ροστερ απο τους αντιπαλους, ουτε τεχνολογικους εξοπλισμους και κυριως ουτε λεφτα...
ο σαντος επαιξε ενα χρονο μπαλα με τον κνολ, τον μελισση, τον μπαιανο, τον σαλμον, τον τονι γκονζαλεζ, τον μπαλαφα και τον γχ στα 35 του...ρεαλιστες να ειμαστε...
μισο λεπτο σερα. αυτο που λες για τον σαντος δινει δικιο στον απλ. ενω βλεπαμε οτι εχουμε ξεκαθαρα ροστερ τραγικο, ο αμπαλος λαος ζητουσε μετ επιτασεως το κεφαλι του σαντος. οποτε εκει, αν η διοικηση εκανε το χατιρι-ακουγε τον αμπαλο λαο θα τον ειχε διωξει και τωρα δεν ξερουμε τι θα λεγαμε.
το προβλημα στην παρουσα φαση ειναι οτι δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι ειναι εμπαλη η διοικηση και ξερει που βαδιζει. παντως ειμαι σιγουρος και εξακολουθω να ειμαι, πως ο λαος ηταν ειναι και θα ειναι παντελως αμπαλος και θα αγεται και θα φερεται απο τον καθενα κακοπροαιρετο-γλοιωδη-εξισσου αμπαλο δημοσιογραφο.
ο καθε προπονητης θελει χρονο. ειτε αυτος ειναι ο λουτσεσκου, ειτε ο στεφενς, ειτε ο τουντορ, ειτε ο σιμεονε. δεν εχει να κανει με την αξια του. εχει να κανει με το οτι για να δουλεψεις χρειαζεται χρονος. τωρα, αν τον στηριζουν και τον διωξουν στην επομενη γκελα θα ειμαστε ξεκαθαρα για τα πανηγυρια. ειτε στηριζεις μεχρι τελους γιατι πιστευεις ειτε καθολου. μεση στηριξη δεν εχει.
προτιμω να ειναι υπολογη η διοικηση των πραξεων της παρα να φτανουμε στο τελος της χρονιας και να μην ξερουμε ποιος φταιει παλι. και πιστεψε με, δεν φταιει μονο ενας στον ΠΑΟΚ τοσα χρονια. ειναι ωραιο, ειναι ευκολο να λεμε φταιει ενας, να τον αλλαξουμε για να τους γαμησουμε τα πρεκια ολους, αλλα δεν ειναι ετσι. ο λουτσεσκου εχει πολυ μεγαλο μεριδιο ευθυνης (μπορει και το μεγαλυτερο-δεν ξερω) οπως πολυ μεγαλο μεριδιο εχουν και η διοικηση και οι παικτες. αυτοι οι παικταραδες που στο γηπεδο τους ψαχνουμε. οταν τους δουμε να παιζουνε σαν παικταραδες να πουμε οτι εχουμε το καλυτερο ροστερ. μεχρι τωρα ο μονος που ειναι παικταρας ειναι ο ρει, σε ενα ματς κεντησε ο μαουρισιο και ο βιειρινια απλα προσπαθει στα τελευταια δυο ματς.
αυτα και φιλικα