Dimg4cellophanΟ Σάλπι που είναι τώρα που τον χρειαζόμαστε;
Μεσολαβησε ο Κλαους μετα τον Σαλπι ρε. Βγαλαμε εκει τα εσωψυχα
Θου ΠΑΟΚ φυλακήν τω πλητρολογίω μου.

Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · μόλις τώρα
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · μόλις τώρα
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · μόλις τώρα
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · μόλις τώρα
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 7 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 7 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 7 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 7 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 7 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 21 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 21 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 21 ώρ.

Dimg4cellophanΟ Σάλπι που είναι τώρα που τον χρειαζόμαστε;
Μεσολαβησε ο Κλαους μετα τον Σαλπι ρε. Βγαλαμε εκει τα εσωψυχα

alex ntepoΠραγματικά δεν ξέρω πια τι να πω. Επιμένω ότι αυτό που ζούμε είναι ένα θέατρο του παραλόγου. Οι χτεσινές αλλοπρόσαλλες δηλώσεις Λουτσέσκου για μένα ΜΟΝΟ με έναν τρόπο ερμηνεύονται. "Εγώ μάγκες δεν παραιτούμαι, διώξτε με να πάρω την αποζημίωση και να πάω στην ευχή της Παναγίας". Και βγαίνει ο Γκεόργκι και λέει, τρέλα με πουλάς εσύ Ραζβάν, εγώ να δεις πόση θα σε πουλήσω, και να τα "Ραζβάν μη μασάς, και Ραζβάν είσαι ακλόνητος, άλλοι θα φύγουν όχι εσύ, σε πιστεύουμε, κλπ". Όπερ μεθερμηνευόμενον; "Αν νομίζεις Ρουμάνε ότι θα σε διώξουμε και θα δαγκώσεις την αποζημίωση είσαι γελασμένος".
Ο ένας δουλεύει τον άλλον και όλοι τους μαζί ΕΜΑΣ.
Dimg4Καποια σχολια που γραφτηκαν οταν ηρθε
"Σεβασμός και στήριξη στο θεσμό του προπονητή του ΠΑΟΚ.
Ράζβαν να το ξέρεις το πρωτάθλημα εσύ θα μας το φέρεις.
Συνεχίζει να μη με νοιάζει ποιος είναι προπονητής στον ΠΑΟΚ, λες και είχαμε κάνα γνωστό Αντσελότι τόσα χρόνια κ ήρθε ο άγνωστος Χατζάρας. Πάρτε παίκτες." Ηρθαν παικταραδες...
"Σιδηροκέφαλος. Αν δω Μπίσεσβαρ βασικό θα κρίνω πως κόβει το μάτι σου
Όπως και να έχει, ελπίζω να μείνεις για 3 γεμάτα χρόνια minimum, βρέξει χιονίσει"
"Θα πάει καλά και θα μας αναγκάσει όλους να τον χειροκροτήσουμε. Κράτα το αυτό."
"Τόσα χρόνια στην Ξάνθη έδειξε πολλές ικανότητες. Είναι πραγματική αλεπού. Ξέρει να στήνει την ομάδα ανάλογα με το ρόστερ που έχει και ξέρει να παίζει για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει."

Dimg4Ναι φιλε. Καταλαβες?? Κατσανε μιλησανε και λεει ο λουτσεσκου... "ααααα τελικα δε θελατε να μπαινουμε σαν φλωροι και να κουταλαμε μεταξυ μας?? εεε ετσι πεστε ρε, οκ απο αυριο θα τους ριχνουμε 9 τον καθενα"
Αυτοι ξεπερασαν και το ΜΑΝΙΑΚΟ στο τρολαρισμα.Να δουλεψουν τη φιλοσοφια και τη νοοτροπια λεει
Dimg4Κριμα. Λυπαμαι παρα πολυ που εχει σβησει οπλα σαν τον βιερινια, τον πριγιο και τον μπισε.... πρεπει να εισαι μαγος για να τους εξαφανισεις αυτους
JairoΚαλά ρε τα ίδια δέν λέγαμε για τον Σάντος; Και χειρότερα μάλιστα.. μνήμη χρυσόψαρου και τσιμπάμε κιόλας.