axristeasramolimendoΓιατί δεν το βλέπω το ποστ στο instagram ? το εσβησε? https://www.instagram.com/georgiss.s/?hl=en
ειναι ινσταστορι πρεπει να εχεις την εφαρμογη
εκει μας φτασανε. για να δουμε αν στηριζει η παε τον προπονητη, να εχουμε ινσταγκραμ.

Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 5 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 5 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 5 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.

axristeasramolimendoΓιατί δεν το βλέπω το ποστ στο instagram ? το εσβησε? https://www.instagram.com/georgiss.s/?hl=en
ειναι ινσταστορι πρεπει να εχεις την εφαρμογη
axristeasο λουτσεσκου ειναι μανουλα στο να παιρνει το χαρτι απο τον γιωργακη για την ενδεκαδα.Που θα βρεθει αλλος τετοιος?δεν παει πουθενα
«Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς».
BIackyΟταν στο πρωτο δεκαλεπτο που εχει φαει κοκκινη η αεκ λεει ο speaker ο προπονητης του Παοκ εδωσε εντολη να μην παρουν ρισκα οι παικτες του και οταν αρχιζει το 2ο ακουω παλι να λεει περιμεναμε τον Παοκ να μπει να πιεσει αλλα φυσικα και παλι για ενα δεκαλεπτο μας εχει κλεισμενους στα καρε η αεκ....ε ρε Λουτσεσκου δεν πανε να σε στηριζουν ολοι για εμενα τελειωσες(αν εκανα εγω κουμαντο εσυ δεν γυρνουσες πισω απο Λαρισα)....
BIackynasos66O Γιώργης στηριζει την επιλογή του να στηριξει τον Πελκα,και να φερει πισω τον Χαρριση τον Λαμπρου και το ν Χατζι για να φτιαξει ομαδα με ελληνες παιχτες,και θελει να φυγει τους Μπισε.Τζαλμα,Κανιας,και ισως Κρεσπο κ Σακχωβ.
Και ο Λουτσεσκου είναι ο γιες μεν του.
Αυτό βλεπω εγω.
Κατά τη γνωμη μου είναι σωστη η θεση η ομαδα να εχει ελληνες,αλλα όχι αυτους,οχι τωρα,και όχι αποφασεις κ διαχειρηση από ασχετους αλλα από γνωστες του αντικειμενου.
Τα εχει κανει σκατα εν ολιγης.
Ε τοτε γιατι έριξε ενα σκασμο λεφτα για μεταγραφες το καλοκαιρι βρε αδερφε;εστω και αν συνεβαινε αυτκ ε τοτε ας εφερνε και τον Αγγελο πισω τι να πω....μας εχουνε χαζεψρι εκει στην διοικηση....
PAOK_AntarcticaΠως να αποστασιοποιηθούμε δηλαδή; Να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με την ομάδα που αγαπάμε;
Και γιατί ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να σεβαστούμε τις επιλογές της διοίκησης; Από που προκύπτει αυτό το αξίωμα;
Όχι μαν μου. Εμείς, ο κόσμος, ήμασταν εδώ πριν τον κάθε Λουτσέσκου και κάθε Σαββίδη. Εμείς φτάσαμε τον ΠΑΟΚ εκεί που είναι και εμείς τον κρατήσαμε ζωντανό στα πέτρινα χρόνια. Αν κάποιος δικαιούται σεβασμό είμαστε ΕΜΕΙΣ.
troumanΈτσι, κριτική ΚΑΙ προς τους παίκτες
Καλώς ήρθες pavire