Magpies4Αν και το σενάριο του ΠΟΡΚΥ5 μου φαίνεται τραβηγμένο, είναι σίγουρο ότι στο παρασκήνιο έχει ήδη αρχίσει η αναζήτηση του νέου προπονητή. Το πρόβλημα είναι ότι δεν είχε τεθεί θέμα προπονητή μέχρι τώρα, οπότε θα πάμε αργά αργά. Επιπλέον, σίγουρα υπάρχουν αυτοί που τον έφεραν μέσα στον ΠΑΟΚ οι οποίοι θα τον στηρίξουν όσο μπορούν ώστε να επιβιώσουν και οι ίδιοι. Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Ιβάν, αλλά ο Λουτσέσκου δεν είναι δυνατόν να φύγει μόνος του.
Μακάρι να χεις άδικο και να μην ξεκίνησαν τώρα οι συζητήσεις για την αντικατάσταση του αλλά να τελείωσαν...
Θυμίζω ότι τον προηγούμενο τον φάγανε μέσα σε ενάμισι μόλις μήνα και δίχως καν ούτε μία αφορμή...
Τον προπροηγούμενο μετά από Κύπελλο που βοηθησε να πάρουμε μετά από 14 χρόνια, δίχως να μάθουμε γιατί!!!!
Όντως ΑΥΤΟΙ που τον έφεραν και τον στηρίζουν, πρέπει να απομακρυνθούν μαζί του, το συντομότερο δυνατόν...
Και δεν είναι ένας, σίγουρα, αλλά τουλάχιστον δύο, με τον έναν μάλιστα να χει την δύναμη να επηρρεάζει πολύ!!!
Υ.Γ. Τραβηγμένα σενάρια στον οργανισμό Π.Α.Ο.Κ. δεν υπάρχουν...http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=17&t=6276 🧐Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....