vs40Αν δεν μας περάσει ο γαύρος 4 πόντους τίποτα δε θα γίνει. Πάντα πρώτα χάνεται η χρονιά και μετά γίνεται η αλλαγή. Τα αντανακλασικά μας είναι πιο αργά από το ελληνικό δημόσιο της δεκαετίας του 80. Ε κάπως έτσι και όλοι οι υπάλληλοι της ΠΑΕ (+ποδοσφαιριστές) έχουν νοοτροπία δημοσίου υπαλλήλου.
Υγ: cellophan στο purchasing/procurement λέω να εστιάσω. Δεν έχουμε χρόνο για να επιλέξουμε thesis και αντί να αγχώνομαι, ασχολούμαι με τον ΠΑΟΚ και σεντονιάζω. Αρρώστια. Κόβεντρι είμαι - ομορφιές... Η περιοχή είναι ότι καλύτερο για εργασία και τίποτα άλλο. Για αυτό είμαι εδώ - δεν παραπονιέμαι με το 1,5% ανεργίας εδώ, αλλά δεν μπορώ να με καταλάβω γιατί έχω τόση εμμονή με τον ΠΑΟΚ και τόσο πόνο - nonsense.
1.5% ? Την τελευταία φορά που είχα ανέβει για μια διάλεξη στο Warwick ήταν πριν καμιά 15ρια χρόνια, μόλις είχε κλέισει η Jaguar και η περιοχή ήταν πιο μαύρη και απο το Detroit στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας. Μετά οι Άγγλοι επειδή είναι σοβαροί άνθρωποι ρίξανε πολλά εκταομύρια λίρες για να υπάρχει αυτό που ζεις εσύ σήμερα. Σε κάθε περίπτωση, ξανασκέψου το procurement/purchasing. Είναι σχετικά παγιωμένο σαν business function, IT-wise μια από τα ίδια και ολίγον unnerving να δουλεύεις πάνω σε αυτό. Βέβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, και για να μην με κράξουν για off topic, από ότι δείχνει ίσως σε χρειαστεί η ομάδα τις επόμενες μέρες για new coach procurement. Φτιάξε σε παρακαλώ ένα list of criteria σε matrix για να μπορέσει ο Λιούμπος να έχει ένα short list έτοιμο μέχρι Τετάρτη το πρωί. Το ζητά ο Γιώργος και είναι πολύ εκνευρισμένος.