Dimg4black deathΝα θυμίσω ότι και πέρσι τον περάσαμε το βάζελο στην κανονική διάρκεια και φέτος δεν έχει πλέι οφ. Επίσης φέτος είναι αποδυναμωμένος και με 0 βαθμούς σε 3 αγώνες αλλά πρέπει να θεωρείται απειλή σύμφωνα με κάποιους. Κάτι μου λέει ότι με αυτή τη νοοτροπία φτάνεις να σε γλεντάει ο Πίσπας.
Ενω η "σας πηδαω ολους και ποιος βαζελος ποια κουλα" νοοτροπια σου εφερε 10 τιτλους τελευταια ε? Μαλλον καποιοι δεν εχετε μαθει να κρατατε χαμηλα τη μπαλα οσες αγωνιστικες φαπες κι αν φαμε
Γιατί πότε την είχες αυτή τη νοοτροπία; Ακόμα και τώρα που είσαι οικονομικά και αγωνιστικά αρκετά πάνω, υπεροπτικά σε βλέπουν αυτοί, ενώ εσύ έχεις την κακομοιριά στο αίμα σου. Και αυτός είναι κι ένας απ' τους λόγους που τρως φάπες.[/quote]
αααα ειπα κι εγω γιατι δεν παιρνουμε τιτλους, η "κακομοιρια" φταιει του οπαδου. Εσυ κρατα αυτη τη σας πηδαω ολους και την υποτιμηση, εγω θα κρατησω χαμηλα τη μπαλα προσωπικα. Τωρα αν εσυ την θεωρεις κακομοιρια το να μην θεωρω την ομαδα μου Ρεαλ, προβλημα σου. Περσι στα πλει οφ το τρενο εκτροχιαστηκε απο τα δευτερα του λαγου αλλα ακομα μυαλο δε βαλαμε.
Ας ξεκινησουν οι μαγκες μας με διπλο σημερα και ξαναμιλαμε[/quote]
Απόλυτη ταύτιση με Dimg4
Παίξαμε 2-3 φορές σε προκριματικά C.L και η αλαζονεία έγινε ο εσωτερικός καρκίνος της ομάδας (πέρα από τα άλλα νοσήματα) Επίσης η νοοτροπία του να πετύχεις ένα στόχο και μετά να μιλήσεις γι αυτόν,μάλλον είναι γελοία,αφού εμείς ο γαμάτος και υπέρσοφος λαός είμαστε του ΘΑ.
ΘΑ πάρω πρωτάθλημα (φέτος) (Και κάθε φέτος)
ΘΑ πηδήξω τη Monica Bellucci
ΘΑ γίνω αστροναύτης
Τελικά το ΠΑΣΟΚ έκανε μεγάλη ζημιά...