Πιθανοτατα, χωρις το γκολ του Πελκα θα ειχαμε αφησει ακομη 2 βαθμους στα χωρια της επαρχιας. Παρολαυτα MVP για μενα ο Μπιεσεσβαρ και απο κοντα Τσιμιροτ, Καμπος(πρεπει να συμβιβαστουμε με την ιδεα οτι δεν εχει το γκολ απ οτι φαινεται)και Κρεσπο.
Σε περιπτωση που πηγαιναμε ισοπαλια η ευθυνη θα βαραινε 100 τις 100 την ΠΑΕ που εχει αφησει την ομαδα εντελως απροστατευτη στο θεμα φορ. Δεν μπορει ρε ιθυνοντες η ομαδα να βγαζει 25 φασεις σε καθε αγωνα, να παιζει στρωτο ποδοσφαιρο(ακομη και στα στοπερ οπως σημειωσε ενας συμφουριτης), σωστο και συγχρονο και να την αφηνει διχως σεντερ φορ!
Οταν μια ομαδα εχει τοσες μα τοσες ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ φροντιζεις να την απογειωσεις. Θα ακουστω γραφικος αλλα σε αυτη την περιπτωση δινει ΤΡΙΑ εκατομμυρια και φερνεις παιχταρα στην επιθεση και τοτε οχι ο γαυρος και ο βαζελος, αλλα ουτε η Σαλκε δεν θα μπορει να σε αντιμετωπισει.
Ας κανουμε λιγη υπομονη ακομη και ας περιμενουμε.
Οσο για την ελλειψη του γκαρυ εχω να πω την εξης προβλεψη : Οχι δεν θα ειμαστε αλλη ομαδα χωρις αυτον και οχι δεν θα βγαζουμε λιγοτερες ευκαιριες. Απλως θα ειμαστε πιο αποδυναμωμενοι στο αριστερο ακρο κατι που θα φανει μονο στα παιχνιδια με δυνατους αντιπαλους. Αλλα θελω να πιστευω οτι με μια δυνατη ενισχυση σε αυτη τη θεση θα τον ξεχασουμε συντομα τον Γκαρυ.
συνεχιζουμε στο ιδιο τεμπο παιχταραδες μου
