Μωρε, ας ερθει και 1 Ιουλιου, αν ειναι ναρθει αυτος π πρέπει..μεσοβεζικες λυσεις κ ημιμετρα δε θελουμε αλλο.

Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 3 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 3 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 3 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 3 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 3 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 17 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 17 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.

simbanothuΤον μακ τον βιερινια τον κανιας και τον ροντριγκεζ τους ηξερες και πριν ερθουν ε;
Η υπερβολή κ ο τυφλος εξωραισμος δε μου αρεσει βρε υπερβολικε...
Οπως φυσικα κ το τυφλο κραξιμο..
Αλλα για να σ'απαντησω..
Ο βιερινια ειχε iso πορτο,εθνικων και σαντος.
Ο μακ ηρθε σε αλλες εποχες..
Ο Γκάρι ειχε iso Φρανκ, καλο περασμα απο Ισπανια κ ηταν ενδιαφερον στοιχημα..
Τον κανιας τον ηξερα ναι. Ειμαι σχετικα ικανοποιημενος, κρινοντας μ'αυτα π περιμενα. Αν σε γεμίζει ως το 6αρι ενος ΠΑΟΚ πρωταθλητη, οκ, γουστα ειναι αυτα.
Και απ'αυτους, μονο ο κανιας μπορεί να συγκριθει καπως με την περίπτωση Κρεσπο.
Μηπως θες να σου παραθέσω 5πλασιους παίκτες (σε μας κ αλλους) που δε βγηκαν?
Παντως να ξες, δεν επικεντρωθηκα στο ποσο γνωστος ειναι ενας παικτης..Αλλο ηταν το ποιντ μου..
Και μιας κ πιασαμε αυτα τα ονόματα, βλεπεις πολλους ηγέτες σ'αυτα τα ονοματα περαν του Βιεϊρίνια?
Ποιοτικος ηγετης, ξερεις, που θα ψαχνουν ολοι αυτον στη δύσκολη στιγμη, που θαναι σημειο αναφορας κ θα παρει την ομαδα πανω του, που δε θα τα χανει και ουτε θα χρειαζεται 5 χαμενα τετατετ για να βαλει ενα.
goran 64Ποιος όμως να δώσει παραίτηση πιλότε??? Ιδού η απορία...του @kat5 από πάνω...
simbaΩχ αμαν, χτυπάει η καμπάνα για λεοβατς,βαρελα,κανιας...
ace79grpaokΝοθου αΝ έρθουν τελικά μόνο οι πετρινιο ανσαριφατ μην σε δω ν γκρινιαξεις. Μερικοί Δεν καταλαβαίνουν ότι φύγαμε από την φάση " γεμίζω το ροστερ μου" και ειμαΣτε στην φάση" βρίσκουμε 2 παικταρ;δες που θα μας ανεβάσουν επίπεδο"
ace79grpaokΚαλα ειμαι μιζερος επειδή δεν θέλω έναν παγκόσμιος άγνωστο παίκτη στην ομάδα μου .Εγώ ποτε δεν εκραξα κρεσπο ,μάλλον εσείς είστε στο άλλο άκρο που δεν πρέπει να μιλάμε γιατί ξέρει η παε,δηλαδή αν μετά από 4 μήνες σκαουτιγκ σας φέρει πετρινιο και ανσαριφατ μην σας δω να πείτε κουβέντα .