simbaagiossimbaΡε συ αγιε κ πιλοτε, αφου εχετε τοσα ραματα για τη γουνα του, γτ δεν τα μοιραζεστε μαζι μας να μάθουμε κ μεις?
Υπάρχουν παραπονα για την αποδοση του ή ειναι μερος της αποκουτσολιακοποιησης που πιστευετε οτι γινεται?
Simba οφείλουμε να σεβαστούμε την ομάδα και τις επιλογές της.Τα πιστεύω μας δεν τα εκφράζουμε για να κάνουμε ρδελομπού το forum μας.Όλοι κρίνονται.Απλά να περιμένουμε.Όλοι κρίνονται αλλά και όλοι κρινόμαστε αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι για τα λεγόμενα μας.
Υ.Γ. Simba θέλω φορ ρε φίλε τι γίνεται?Δεν την παλεύω....
Ναι ρε αδερφε, ομως αλλο το "πιστευω" κατι κ αλλο το "γνωριζω"..
εφοσον ξερετε οντως κατι, λεγοντας το, εστω κ χωρις λεπτομερειες (πχ οπως το θεσα πιο πανω, αποκουτσολιακοποιηση), κανενα φορουμ κ καμια ομαδα δε θα γινει ρδελο..
Ισα ισα, πιστευω οτι τα μισολογα, τα υπονοουμενα και οι αορατες απειλες, τα "πιστευω" που ντυνονται "γνωριζω", ειναι αυτα που ρδελιαζουν κ συντηρουν μια αρρωστη κατάσταση στα πέριξ της ομαδας...κατι για το οποιο, ολοι τοσα χρονια κατηγορουμε τους ραδιοφονικους παραγωγούς..
Τα λεω αυτα, γτ σε γουσταρω ως σχολιαστη κ δε θέλω να πεφτεις σ'αυτη τη λουμπα..
Υ.Γ.
Ε θα ερθει το μαμημενο, δε γινεται αλλο, αρκει να το παρουν αποφαση
Έχεις δίκιο simba sorry.Πάντως είσαι του the point για το θέμα.Άντε φέρε κανένα φορ...Μπουρί goleador θέλω ξέρεις..κανά marcelo Moreno και τέτοια χαζά που θέλω...(Παρεπιπτόντως κάνει διακοπές ενώ σήμερα δέχθηκε πρόταση από Σαχτάρ για επιστροφή!!!Χμμμ...Μίχελ όρμα...)

...