Dimitris_L4, πλακίτσα έκανα παλικάρι μου...Αλλά όπως λες κι εσύ..."πάνε αυτά τώρα"...
HermesΠροσωπική μου άποψη είναι ότι ο Vieirinha που βλέπω εδώ δημοσιεύσεις τον "λιγουρεύονται αρκετοί" ΔΕΝ θα έρθει.
1. Γιατί είναι στα 31 και έχει συμβόλαιο μέρχι το 2018 στα 2.2χαρτιά +1 option 2019.
2. Η ομάδα μας ενώ κλείνει 24Ιαν τα 31 να δώσει άντε 1,5-1,7 συμβόλαιο ενώ το μεγαλύτερο το έχουν 2παίχτες στο 800άρι ο Biseswar&Djalma δεν βλέπω να δίνουν άρα πάμε σε πιο προσιτές μεταγραφές(και μακάρι να βγουν[2]).
Παίχτης για τα άκρα δεν πιστεύω να παρθεί γιατί ο Ιβιτς από ότι βλέπω για 4ο(παγκίτι ψευτοεξτρεμ) λογίζει τον Pereyra το καλοκαίρι ναι που λήγει το συμβόλαιο του Αργεντίνου και προφανώς δεν θα αναναιωθεί.
Άρα 3η μεταγραφή θα γίνει εκτος στην θέση 8 και 9 πιστεύω με αυτά που βλέπω θα είναι αριστερός μπακ που επίσης πιστεύω θα υπάρχει μέσα Ιαν. πώληση του Leovac.
Προσωπική μου άποψη πάλι είναι ότι ο Περέιρα μάλλον μας "κουνάει μαντίλι" μέσα στον Γενάρη!!!!
Όπως θαρρώ κι ο Τιάμ, οπότε έναν ακραίο επιθετικό τον χρειαζόμαστε σίγουρα, εκτός κι αν υπολογίζεται για εκεί σαν τέταρτη λύση ο Μπίσεσβαρ, που δεν το νομίζω, εκτός πάλι κι αν πάρουμε 10άρι, που πάλι δεν το νομίζω...
Ουφ, μπερδεύτηκα και μόνος μου πια...
Ακραίο και φορ βλέπω να παίρνουμε μόνο τώρα...
Υ.Γ. Για τον Περέιρα, δηλώνω ότι δεν έχω καμιά inside info, απλά με ξένισε το γεγονός ότι έμεινε εδώ και δεν έφυγε για Χριστούγεννα στην πατρίδα του, οπότε σκέφτηκα μήπως θέλει να αποφύγει την ταλαιπωρία του διπλού τζετ λανγκ μέσα σε λίγες μέρες το παλικάρι...
Υ.Γ. 2...Ρε λέτε να έχουμε χειμωνιάτικα κανένα "Μπαμ-
Bou-m"???