aspromaura ioanninaEttienΑπορω με ορισμένους που φαντάζεστε γραμμές αντιβιερίνια (!). Αυτες οι ταμπέλες να μην υπήρχαν...Ουτε υπάρχει κάποιος που δεν τον θέλει. Ασφαλώς και θα είναι μια καλή μεταγραφή. Υπάρχουν όμως ευλογοι προβληματισμοί και μην περιμένετε να συμφωνούν όλοι με όλους.
Ενας απο αυτούς τους προβληματισμούς είναι ότι έχεις αυτή τη στιγμή ένα Χ μπατζετ να δαπανήσεις και η πρωτη προτεραιότητα είναι ο επιθετικός. Μεγαλες υπερβάσεις λιγο δυσκολο αφου υπάρχει και το ffp. Για πείτε λοιπόν πως θα γίνει η χρυσή τομή. Αυτό μόνο.
Αδερφε μου σχημα λογου ειναι η..γραμμη αντιβιερινια μη κολλας σε αυτο.Οταν σου ερχονται καθημερινα ΠΑΟΚτσηδες (και δεν αναφερομαι στο φορουμ) και σου λενε οτι δεν γουσταρουν την επιστροφη του(κατα γραμμα ενας συγκεκριμενος μου ειπε "δεν το γουσταρω το παλιοαρχ...") ή οταν βλεπεις συνοπαδους να προσπαθουν να βγαλουν παππου εναν 31χρονο παιχτη ή οταν τελος βλεπεις να σου προβαλουν ως επιχειρημα το αλμυρο συμβολαιο του λες και εκτελουν χρεη λογιστη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ,ε τοτε ως θεωρητικα νοημων ψαχνεις να βρεις την πηγη της αρνητικοτητας,ποσω μαλλον οταν προκειται για εναν παιχτη που εχει τιμησει την φανελα στο επακρο.Εγω κατεληξα σε αυτο το συμπερασμα.Μπορει να κανω και λαθος.Αλλα αλλη εξηγηση δεν βρισκω.Την περιπτωση να μας χαλαει ενας 31χρονος,τον οποιο εχουμε δει να αγωνιζεται σε μακρα διαρκεια και που εχει ευρωπαικες παραστασεις,με αγνα ποδοσφαιρικα επιχειρηματα,προσωπικα την απορριπτω
Δεν ξέρω φίλε μου τι σου λένε άλλοι εκτός φόρουμ αλλα εδω μέσα τουλάχιστον δεν είδα αρνητισμό. Κάποιες ενστάσεις είδα και προβληματισμούς αλλά με επιχειρήματα. Το αν διαφωνεί κανείς ή όχι με αυτά είναι άλλο καπέλο.
Στο δια ταυτα. 31 χρονων σαφως και δεν είναι τελειωμενος σαν παίκτης αλλά έχει ακόμη να προσφέρει. Οσο τον θέλεις εσύ, άλλο τόσο θελω κι εγω την επιστροφή του. Αλλά πρέπει κατ' αρχην να γινεί σωστή αξιολογηση. Τι ζητάει αυτός και η ομάδα του και τι δινουμε εμείς και ποιες είναι οι βασικές μεταγραφικές προτεραιότητες της ομάδας. Δεν ειναι και αυτό που ήταν πριν 6-7 χρόνια. Τα έχουν πει κι άλλοι με επιχειρηματα, δεν θέλω με τα ίδια να κουράζω κι εγω. Ολες οι παραμετροι πρέπει να συνεκτιμηθούν εαν και εφόσον υπάρχει προθεση να αποκτηθεί.
Λογιστες φυσικά δεν είμαστε ούτε αριθμους θα σου παραθεσω αλλά δεν χρειάζεται λογιστικές ικανότητες για καταλάβεις ότι στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να ειναι ζητούμενο το value for money. Για οποιονδήποτε παικτη. Και τι προοπτικές έχει περαιτέρω. Απο την στιγμη λοιπόν που η απόκτησή του - αν υπάρχει τετοιο ενδεχομενο - δεν θα έχει την έννοια της επένδυσης το ιδανικό θα ηταν να ερχόταν ως ελεύθερος με ένα λογικό, για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ, συμβόλαιο.