Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 3 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 3 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 3 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 3 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 3 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 17 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 17 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.joshuaΠαντως οτι παρασκηνιο και να υπαρχει καθαρα ποδοσφαιρικα αξιζει ενα τεραστιο ΜΠΡΑΒΟ στον πανιωνιο.Αυτο που κανει τα τελευταια χρονια ειναι απιστευτο.Ας ειμαστε και μια φορα λιγο μεγαλοψυχοι και να μην ψαχνουμε φαντασματα παντου.
DimitrisSTι εννοας Πιλ για Σιδηροπουλο στο κουλα-πλατανι;
pilotosDimitrisSTι εννοας Πιλ για Σιδηροπουλο στο κουλα-πλατανι;
Μπορεί να σφυρίξει Κυριακή;
SM-G935F
Alastorron-swansonΤελοσπαντων ελπιζω να μεταφερθει πιεση στην ομαδα και να μην ξαναδουμε τα σημερινα.
Ο γαυρος ειναι μπουρδελο και οχι μονο ειναι μπουρδελο αλλα δεν εχει και ροστερ. Με νικη δικη μας την αλλη βδομαδα παιζει και να βαρεσει διαλυση. Τιποτα δεν τελειωσε και στην τελικη ας προσπαθησουμε και ας χασουμε το πρωταθλημα για 4-5 βαθμους. Αλλα οχι με κατω τα χερια. Ας τους κανουμε να χεστουνε λιγο.
Τοσα χρονια τιποτα δεν εχετε καταλαβει μερικοι δυστυχως...
ron-swansonAlastorron-swansonΤελοσπαντων ελπιζω να μεταφερθει πιεση στην ομαδα και να μην ξαναδουμε τα σημερινα.
Ο γαυρος ειναι μπουρδελο και οχι μονο ειναι μπουρδελο αλλα δεν εχει και ροστερ. Με νικη δικη μας την αλλη βδομαδα παιζει και να βαρεσει διαλυση. Τιποτα δεν τελειωσε και στην τελικη ας προσπαθησουμε και ας χασουμε το πρωταθλημα για 4-5 βαθμους. Αλλα οχι με κατω τα χερια. Ας τους κανουμε να χεστουνε λιγο.
Τοσα χρονια τιποτα δεν εχετε καταλαβει μερικοι δυστυχως...
Τι δεν εχω καταλαβει; Σοβαρα στο ρωταω. Αν θες πες μου.